Natrag
21.2.2019 08:53

facebook

twitter

google

rss

dulist

Projekt golfa na Srđu prihvatljiv za okoliš

9.4.2013 @ 11:18 Ana Prohaska Aktualno

Podijelite:

Povjerenstvo u postupku procjene utjecaja na okoliš SRC s golf igralištem Srđ  na sjednici 6. ožujka 2013. jednoglasno je donijelo pozitivno mišljenje o prihvatljivosti zahvata za okoliš uz predviđene mjere zaštite i program praćenja, izvijestilo je Ministarstvo zaštite okoliša i prirode.

U skladu s preporukom Povjerenstva, Ministarstvo je 3. travnja 2013. izdalo Rješenje o prihvatljivosti zahvata 'Sportsko-rekreacijskog centra s golf igralištem Srđ' za okoliš i ekološku mrežu uz primjenu mjera zaštite okoliša i mjera ublažavanja utjecaja na ciljeve očuvanja ekološke mreže te uz program praćenja stanja okoliša i ekološke mreže.

Rješenje o prihvatljivosti zahvata za okoliš s propisanim mjerama i programom praćenja nalazi se na internetskim stranicama Ministarstva zaštite okoliša, kao i zapisnici sjednica Povjerenstva, priopćeno je iz Ministarstva.

Komentari

O autoru: Ana Prohaska

Diplomirana sam novinarka i doktorandica na Doktorskom studiju Povijest stanovništva. Bavim se problematikom iseljavanja povijesne jezgre Dubrovnika i poviješću Dubrovačke Republike..

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana