Natrag
21.2.2019 19:10

facebook

twitter

google

rss

dulist

Projekt Barbare Vekarić u Sarajevu

21.3.2013 @ 16:36 Mia Njavro Kultura

Podijelite:

Projekt kratkog filma hrvatske redateljice i scenaristice Barbare Vekarić pod naslovom 'My! My! My Little Room' uvršten je u program ovogodišnjeg Sarajevo film festivala, koji će se održati od 16. do 24. kolovoza.

Vekarić je svoj projekt prijavila u okviru specijaliziranog programa SFF-a "Sarajevo – grad filma" koji ima za cilj pomoći stvaralaštvo novih talenata i suradnju među mladim autorima regije.

Na ovogodišnjem je natječaju bilo prijavljeno ukupno trinaest takvih projekata, a odabrana su svega četiri.
Uz Barbaru Vekarić kratke će filmove imati prigodu snimiti rumunjska redateljica Cristina Grosan s projektom "Holiday at the Seaside" te Katarina Stanković iz Srbije i Konstantina Kotzamani iz Grčke sa zajedničkim projektom "Morning Prayers".

U okviru projekta ''Sarajevo – grad filma'' bit će održane producentske radionice, a ovogodišnji sudionici su Luka Venturin iz Hrvatske, Dora Nedeczky iz Mađarska te Dragana Jovanović iz Srbije.

Ta je radionica namijenjena mladim profesionalcima iz 17 zemalja regije koji su na jednom od dva prethodna izdanja Sarajevo Talent Campusa sudjelovali kao producenti.
 

Komentari

O autoru: Mia Njavro

Diplomirana novinarka i magistrica komunikologije. U slobodno vrijeme pišem, u radno vrijeme pišem. Prestala sam skupljati salvete, a najčešće se bavim temama od životne važnosti, kao što su filmovi, glazba i društveni mediji.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana