DuList IN

Program za sve koji ne žele samo superjunake!

Program za sve koji ne žele samo superjunake!

Dubrovački kinematografi na današnjoj konferenciji za medije predstavili su svoju ljetnu sezonu.

Naime, ljetna kina Slavica i Jadran i ove godine otvaraju vrata svim generacijama ponovo otvaraju vrata građanima i to sa brojnim programima namijenjenim svim generacijama u programu pod nazivom 'Ekipa za pet'.
-To će biti program za sve one koji ne žele samo filmove o superjunacima – rekla je Đive Galov na presici, a prva izvedba biti će ona skupine Dea, odnosno riječ je o plesnoj predstavi.

Dosadašnja suradnja s Dubrovačkim ljetnim igrama ove je godine rezultirala filmskim programom za cijelo vrijeme trajanja festivala i odvijat će se na obje lokacije , pa će se tako svaku večer prikazivati po jedna projekcija iz programa koji se sastoji od izbora europskih filmova, programa za djecu, filmokaza koji je posvećen djelima Oscara Wildea te već tradicionalnih projkecija pobjednika filmskog festivala u Puli.

U ljetnom kinu Jadran se osim filmskog programa već u svibnja dva puta tjedno se mogu pogledati plesovi i pjesme folklornog ansambla Linđo. U prvim danima srpnja moći će se pogledati predstave kazališne skupine 'Kolarin'. Najveća novost ovog ljeta je da će ljubitelji hollywoodskih 'blockbustera' također doći na svoje u ljetnim kinima. Naime, slijedećeg tjedna u kino Jadran, a polovicom srpnja i u kino Slavica stižu digitalni projektori koji će omogućiti projekcije novih naslova na otvorenom u najsuvremenijoj tehnologiji.

Cjelokupni program DUbrovački kinematografi objavit će na svojim stranicama

Pročitajte još

KONAVOSKI DVORI Pirjani teleći obrazi kao ideja za blagdansku trpezu

Dulist

KREATIVNI PRAZNICI U LUŽI Radionica crtanja likova iz crtića na najmlađe!

Dulist

GASTRO MARE Chef Bjelko donosi svoj recept za pečenog kokota

Dulist