Natrag
18.7.2018 08:22

facebook

twitter

google

rss

dulist

PROFI SHOP Bezvremenska talijanska ljepota u dekoraciji zidova

13.10.2017 @ 10:05 Dulist duLIst Promo
16;16

Podijelite:

Profi shop na tržištu je od 1993. godine i osim širokog programa boja, premaza te dekotrativnih materijala nudi i pribor za za piture, autolakirere, brodograditelje, stolare, dekoratere i mnoge druge meštre, kako profesionalce tako i amatere.

Profi shop održava korak s novostima na tržištu te najveću pažnju posvećuje savjetovanju i educiranju. Tako je jučer u organizaciji Profi shopa održana radionica za piture vodeće talijanske tvrtke na području proizvodnje sistema za pituravanje i dekoriranje zidova i interijera – San Marco.
San Marco se posebno ističe u svom dekorativnom segmentu. Zidne dekoracije su jako atraktivne te se dobro uklapaju u moderan i industrijski dizajn bilo stambenog prostora ili apartmana. Svi proizvodi tvrtke San Marco su ekološki i na vodenoj bazi. Jedan od najpopularnijih završnih dekoracija za unutarnje zidove je Marcopolo Luxury. Karakterizira ga profinjena tekstura sa fino metaliziranim efektom. Materijal oplemenjen posebnim pigmentima stvara površine koje se odlikuju jakim kontrastima sjajnosti.

Lijepi dekori uz pravilnu primjenu daju jedinstvene rezultate. Stoga je Profi shop sa stručnim prezenterima tvornice San Marco prenio našim majstorima tehniku izrade novih dekoracija kao što su Roxidant, Cavenier i Grimani. Grimani dekorativni završni premaz je visoko periv, odlikuje se velikom feksibilnošću te izvrsno prijanja na sve provršine (plastika, metal, drvo, staklo…). Površine bojane ovim proizvodom zadobit će živost u vidu elegantne teksture i mekih odsjaja zbog efekta perle koji posjeduje.

Sve dodatne informacije o proizvodima San Marco možete saznati posjetom butige Profi shop u robnoj kući Mercante ili pozivom na broj 020 311 517.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana