Kultura

Profesorica Katarina Šnajder promovirana u zvanje profesor mentor

Profesorica Katarina Šnajder promovirana u zvanje profesor mentor

Svečana promocija odgojitelja, učitelja, nastavnika i stručnih suradnika u zvanje mentora i savjetnika održat će se 13. travnja 2017. godine na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu i to u dva dijela: u 11 sati (I. dio) i 14 sati (II. dio).

– S iznimnim zadovoljstvom i ponosom možemo vas izvijestiti da je među promoviranim odgojno-obrazovnim djelatnicima i prof. Katarina Šnajder, dugogodišnja profesorica klavira na našoj školi. Ova promocija predstavlja još jedan u nizu mnogih uspjeha koje je prof. Šnajder postigla tijekom svog dugogodišnjeg predanog pedagoškog rada s generacijama učenika naše škole – kazali su iz Umjetničke škoel Luke Sorkočevića.

Promocijom Agencija za odgoj i obrazovanje i Ministarstvo znanosti i obrazovanja žele nagraditi najbolje u sustavu, one koji svojom stručnošću, pedagoškim metodama, uzornim radom i trajnim stručnim usavršavanjem unapređuju nastavni proces poučavanja i odgojno-obrazovni sustav u cjelini.

Zbog velikog broja promoviranih, svečana promocija održat će se u dva dijela. U prvom dijelu u 11 sati bit će promovirani odgojitelji i stručni suradnici iz predškolskih ustanova te dio učitelja i stručnih suradnika iz osnovnih škola, a u drugom dijelu s početkom u 14 sati održat će se promocija ostalih učitelja i stručnih suradnika osnovnih škola te nastavnika, stručnih suradnika i odgajatelja iz srednjih škola i učeničkih domova.

– Hvala poštovana kolegice što svojom stručnošću, uzornim radom i trajnim stručnim usavršavanjem unapređujete nastavni proces poučavanja te našu školu činite još boljom – kazali su iz UŠLS.

Pročitajte još

POZNATA HRVATSKA KNJIŽEVNICA U GRADU Književna večer s Julijanom Matanović

Dulist

SVJETSKI DAN KAZALIŠTA U teatru dvije predstave

Dulist

PISANA KULTURNA BAŠTINA NA PAPIRU Izložba i predavanja na kampusu Sveučilišta u Dubrovniku

Dulist