Natrag
23.4.2019 14:12

facebook

twitter

google

rss

dulist

Profesorica Katarina Šnajder promovirana u zvanje profesor mentor

4.4.2017 @ 7:12 Dulist Kultura

Podijelite:

Svečana promocija odgojitelja, učitelja, nastavnika i stručnih suradnika u zvanje mentora i savjetnika održat će se 13. travnja 2017. godine na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu i to u dva dijela: u 11 sati (I. dio) i 14 sati (II. dio).

– S iznimnim zadovoljstvom i ponosom možemo vas izvijestiti da je među promoviranim odgojno-obrazovnim djelatnicima i prof. Katarina Šnajder, dugogodišnja profesorica klavira na našoj školi. Ova promocija predstavlja još jedan u nizu mnogih uspjeha koje je prof. Šnajder postigla tijekom svog dugogodišnjeg predanog pedagoškog rada s generacijama učenika naše škole – kazali su iz Umjetničke škoel Luke Sorkočevića.

Promocijom Agencija za odgoj i obrazovanje i Ministarstvo znanosti i obrazovanja žele nagraditi najbolje u sustavu, one koji svojom stručnošću, pedagoškim metodama, uzornim radom i trajnim stručnim usavršavanjem unapređuju nastavni proces poučavanja i odgojno-obrazovni sustav u cjelini.

Zbog velikog broja promoviranih, svečana promocija održat će se u dva dijela. U prvom dijelu u 11 sati bit će promovirani odgojitelji i stručni suradnici iz predškolskih ustanova te dio učitelja i stručnih suradnika iz osnovnih škola, a u drugom dijelu s početkom u 14 sati održat će se promocija ostalih učitelja i stručnih suradnika osnovnih škola te nastavnika, stručnih suradnika i odgajatelja iz srednjih škola i učeničkih domova.

– Hvala poštovana kolegice što svojom stručnošću, uzornim radom i trajnim stručnim usavršavanjem unapređujete nastavni proces poučavanja te našu školu činite još boljom – kazali su iz UŠLS.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana