Grad

Produljeno radno vrijeme Kolodvora, počinje prometovati linija Dubrovnik – Vela Luka

Produljeno radno vrijeme Kolodvora, počinje prometovati linija Dubrovnik - Vela Luka

Autobusni kolodvor Dubrovnik nastavlja s radom. Nakon što je odlukom Nacionalnog stožera civilne zaštite omogućen rad kolodvorima i uspostavljen sustav međugradskog prijevoza, polako ali sigurno aktiviraju se linije do i iz Dubrovnika.

Uz postojeće linije prema Zagrebu i Metkoviću te prema Zračnoj luci Dubrovnik, od ponedjeljka se aktivira i linija Dubrovnik-Vela Luka. Polasci na ovoj liniji biti će ponedjeljkom i petkom u 15:00. I dalje je aktivna linija Dubrovnik Zagreb, prijevoznika Samoborček, koji u Dubrovnik stiže oko 08:00 sati dok je polazak iz Dubrovnika u 22 sata. Linija Dubrovnik-Metković pokrivena je jednim polaskom u 12:45, od ponedjeljka do petka. Linije Dubrovnik-Zračna luka Dubrovnik prometuje po ranije objavljenom rasporedu. Radno vrijeme Autobusnog kolodvora, od ponedjeljka 18.05.2020 godine je od 08:00-15:00 sati.

I dalje su na snazi sve preporuke Nacionalnog stožera, Zavoda za javno zdravstvo i Vlade RH kojim je regulirano kretanje, držanje mjera socijalne distance, mjere zaštite i korištenja zaštitnih sredstava i Preporuke u obavljanju prijevoza na međugradskim linijama.

Pročitajte još

Pri kraju radovi Spomen sobe poginulih dubrovačkih branitelja u Sponzi

Dulist

SASTANAK USUSRET SEZONI Vozila će na Stradun ulaziti prema točnom rasporedu, Sanitatu stižu nova vozila

Dulist

PIROTEHNIČARI U DOMOVINSKOM RATU Međunarodni dan svjesnosti o opasnostima od mina

Dulist