Hrvatska

PRODULJENI VIKEND Ako putujete, naoružajte se strpljenjem!

PRODULJENI VIKEND Ako putujete, naoružajte se strpljenjem!

Kraj svibnja ove godine podudara se s blagdanom Tijelova, a budući da je blagdan u četvrtak, 31. svibnja, mnogi će iskoristiti priliku i spojiti nekoliko dana odmora.

Kako se ovaj blagdan slavi u mnogim europskim državama, očekuje se veliki broj turista iz europskih država koji će se odlučiti odmoriti u jednom od turističkih središta na Jadranu, kako prenosi HAK.

Jačanje prometa bit će danas u popodnevnim satima promet kada jačati na važnijim cestovnim pravcima. Osim srijede, pojačanog prometa bit će tijekom poslijepodneva u petak, 01. lipnja i subotu, 02. lipnja. U nedjelju, 03. lipnja očekuje se veći broj vozila u smjeru unutrašnjosti već od ranih poslijepodnevnih sati. Dionice na kojima se očekuje najviše gužvi su među ostalim na dionici A1 Zagreb-Split-Dubrovnik, Jadranskoj magistrali te na graničnim prijelazima s Bosnom i Hercegovinom.

– Upravo zbog velikog broja turista, vozačima savjetujemo da za povratak prema unutrašnjosti ne biraju posljednji trenutak, odnosno nedjelju navečer, nego nedjelju prijepodne – istaknuli su iz HAK-a.

Foto: Ilustracija

 

Pročitajte još

TKO PROPUSTI ROK, SNOSIT ĆE POSLJEDICE Ako ste zaštićeni najmoprimac, prijavite se u Registar stanova!

Dulist

MAĐARSKI I TALIJANSKI BORBENI ZRAKOPLOVI Iduća dva mjeseca bi trebali štititi hrvatsko nebo

Dulist

OD PREVLAKE DO ILOKA Biciklistički maraton u spomen ubijenih redarstvenika u Borovu selu

Dulist