Aktualno

Prodaje se nekoliko stanova u Gradu!

Županijska skupština u petak neće proći bez ponuda za ostvarivanje prava prvokupa  vezano za objekte koji nose oznaku kulturnih dobara.

Tako će se pred vijećnicima naći nekoliko ponuda za kupnju nekretnina unutar povijesne jezgre Dubrovnika, ali kako to inače biva, niti jedna vjerojatno neće biti prihvaćena.

Tako je primjerice Silvio Giron  ponudio Dubrovačko-neretvanskoj županiji temeljem prava prvokupa nekretninu u povijesnoj jezgri Dubrovnika ukupne površine 378 metara kvadratnih, za koju kupoprodajna cijena iznosi 600 eura po metru kvadratnom. Svoju kuću u Ulici od Domina 1 prodaje i Zvonimir Franić. Ukupne je površine oko 313 metara kvadratnih, a cijeni se na oko 600.000 eura.

Prodaje se i stan na adresi Ivana Rabljanina 3, u vlasništvu Rebecce Katherine Thompson i Andrewa Richarda Hodgina,  ukupne površine 54,94 metra kvadratna po cijeni od 170.000 eura. Stan je na adresi Izvijačica 7, ukupne površine 62,50 metara kvadratnih po cijeni od 125.000 eura Županiji ponudio i Pero Milković, kao i Katarina Matović, koja prodaje stan u prizemlju i na katu na adresi Hliđina 2 u povijesnoj jezgri Dubrovnika, površine 71, 22 metra kvadratna po cijeni od 235.000 eura.

Pročitajte još

IMAJU ČAK I SVOJ HOSTEL Korejski gosti obožavaju, ali i odustaju od Dubrovnika!

Iva Dedo

VETERANSKI TURNIR ‘Evo nas opet’ prvaci Hladnice

Barbara Đurasović

GORDANA ROKOLJ: Liječnik ne bi mogao raditi da ga učiteljica nije naučila pisati i čitati. Nismo manje važni!

Maria Prkut