Grad

Prodaje se Javna garaža, ročište u rujnu

Prodaje se Javna garaža, ročište u rujnu

Općinski sud u Dubrovniku odredio je prodaju Javne garaže prvom usmenom javnom dražbom!

U Ovršnom postupku ovrhovodtitelja Travel Boutiqe Croatia d.o.o. protiv ovršenika Garaža ulaganja d.o.o. ročište za dražbu nekretnine održat će se već ovu jesen, 11. rujna u 10 sati u zgradi suda, ističe se u zaključku po sucu suda Mariji Bušković, a na prijedlog više sudske savjetnice Ane Poljanić.

Vrijednost nekretnine, ističe se u Zaključku, može se konačno utvrditi na ročištu za dražbu, a ona trenutno iznosi 161.830.000 kuna. Garaža se ne može prodati ispod dvije trećine ove utvrđene vrijednosti, odnosno 107.886.666,67 kuna, a ukoliko želite sudjelovati u javnoj dražbi kao kupac, ističe se u Zaključku, možete samo ako ste najkasnije tri dana prije ročišta za dražbu dali osiguranje. Ono iznosi 1/10 utvrđene vrijednosti nekretnine i dokaz o uplati.

Grad Dubrovnik, Županija Dubrovačko neretvanska i Republika Hrvatska redoslijedonm navedenim po uvjetima ponude u postupku koja je najpovoljnija za vlasnika kulturnog dobra imaju pravo prvokupa, sukladno Zakonu o zaštiti i očuvanju kulturnih dobara na nekretninama.

Pročitajte još

BALKAN ROADSHOW 2024. Turistička ponuda Dubrovnika predstavljena u Aziji

Dulist

SUFINANCIRANI PROJEKATI GRADA DUBROVNIKA I DURA-E Među njima i dodatna sredstva za pomoćnike u nastavi

Dulist

POTPORE ZA SEDAM KLUBOVA Uručeni ugovori za programe sportskih aktivnosti za osobe s invaliditetom

Dulist