Aktualno

Pročitajte nova pravila u regulaciji prometa!

Iz Grada Dubrovnika poslali su obavijest o novoj regulaciji prometa, zabranama parkiranja kao i zatvaranju cesta zbog asfaltiranja tijekm vikenda. Obavijest prenosimo u cijelosti:

1. Nakon što je asfaltirano raskrižje na Ilijinoj glavici, večeras, u petak, 26. travnja u 21 sat otvara se za promet Ulica Pera Bakića u oba smjera.
 
2. Nakon što je postavljen nogostup, večeras 26. travnja od 22 sata do 8 sati ujutro u subotu zatvara se Zagrebačka ulica zbog asfaltiranja, osim za interventna vozila. U skladu s tehničkim mogućnostima i realnim potrebama stanara i gostiju hotela, vozila će se tek povremeno propuštati.
 
3. Od nedjelje ujutro zabranjuje se parkiranje uz južni prometni trak Ulice Nikole Tesle jer ona postaje trotračna, sa dva prometna traka u smjeru od Ulice od Mihajla prema Lapad stanici. Mole se stanari da ne parkiraju ne tom mjestu, a ako se vozila ipak nađu na cesti u nedjelju ujutro će se bez naknade pauk-vozilom premjestiti na nove parkinge u neposrednoj blizini.

4. Zabranjuje se zaustavljanje i parkiranje na dnu ulice Od Mihajla, sukladno horizontalnoj prometnoj signalizaciji.
 
5. Od nedjelje neće biti moguće skretanje iz Nazorove u Splitski put iz smjera Ilijine glavice nego će se vozila koja idu prema Lapadu moći okretati preko polukružnog okretišta iza benzinske postaje kraj FINA-e ili produžiti ravno kraćim putem preko Batale prema Babinu kuku.
 
Molimo građane da poštuju privremenu prometnu regulaciju i druge prometne propise te im se zahvaljujemo na razumijevanju.
 

Pročitajte još

Pripazite ispred Mercantea, kamioni ‘razvalili’ asfalt!

Dulist

Vlada povećala kvote za uvoz radne snage za 3000 radnih dozvola

Dulist

LJETO U VALAMARU Night at the Oscars i animirani filmovi u Parku Maslinata

Dulist