Natrag
23.2.2019 12:02

facebook

twitter

google

rss

dulist

Pročitajte nova pravila u regulaciji prometa!

26.4.2013 @ 17:48 Dulist Aktualno

Podijelite:

Iz Grada Dubrovnika poslali su obavijest o novoj regulaciji prometa, zabranama parkiranja kao i zatvaranju cesta zbog asfaltiranja tijekm vikenda. Obavijest prenosimo u cijelosti:

1. Nakon što je asfaltirano raskrižje na Ilijinoj glavici, večeras, u petak, 26. travnja u 21 sat otvara se za promet Ulica Pera Bakića u oba smjera.
 
2. Nakon što je postavljen nogostup, večeras 26. travnja od 22 sata do 8 sati ujutro u subotu zatvara se Zagrebačka ulica zbog asfaltiranja, osim za interventna vozila. U skladu s tehničkim mogućnostima i realnim potrebama stanara i gostiju hotela, vozila će se tek povremeno propuštati.
 
3. Od nedjelje ujutro zabranjuje se parkiranje uz južni prometni trak Ulice Nikole Tesle jer ona postaje trotračna, sa dva prometna traka u smjeru od Ulice od Mihajla prema Lapad stanici. Mole se stanari da ne parkiraju ne tom mjestu, a ako se vozila ipak nađu na cesti u nedjelju ujutro će se bez naknade pauk-vozilom premjestiti na nove parkinge u neposrednoj blizini.

4. Zabranjuje se zaustavljanje i parkiranje na dnu ulice Od Mihajla, sukladno horizontalnoj prometnoj signalizaciji.
 
5. Od nedjelje neće biti moguće skretanje iz Nazorove u Splitski put iz smjera Ilijine glavice nego će se vozila koja idu prema Lapadu moći okretati preko polukružnog okretišta iza benzinske postaje kraj FINA-e ili produžiti ravno kraćim putem preko Batale prema Babinu kuku.
 
Molimo građane da poštuju privremenu prometnu regulaciju i druge prometne propise te im se zahvaljujemo na razumijevanju.
 

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana