Natrag
20.4.2019 04:28

facebook

twitter

google

rss

dulist

Pročitajte izmjene u linijama vožnje Libertasa

11.10.2013 @ 14:38 Ana Prohaska Aktualno

Podijelite:

Iz Libertasa Dubrovnik stigla je obavijest kako će se zbog građevinskih radova u ulici Petra Krešimira IV

na dijelu od vatrogasne postaje do ulice Put od Bosanke doći do slijedećih promjena u odvijanju javnog gradskog prijevoza.
 

Donosimo promjene:
·        Biti će uvedena privremena autobusna stanica u prometnom traku Zagrebačke ulice (ispod vatrogasne postaje).
·        Linija 5 do završetka radova neće prometovati, a umjesto nje će biti uveden minibus koji će povezivati putnike na relaciji Viktorija – Pile – Splitski put – I.Glavica – Viktorija. Spomenuti minibus će sa Viktorije polaziti po voznom redu linije 8.
·        Linija 8 do završetka radova neće prometovati do Viktorije, već će Zagrebačkom ulicom prometovati do Pila odakle će i polaziti s dolaskom minibusa sa Viktorije.
·        Linija 17 neće prometovati do Ploča, već će Zagrebačkom ulicom prometovati do Pila odakle će i polaziti 5 minuta kasnije u odnosu na postojeći vozni red.
·        Linija Mokošica – Ploče će iz Mokošice umjesto u 7:15 i 13:10 sati iz Mokošice polaziti u 7:05 i 13:00 sati.
·        Linija Glavica B.Kuka – Pošta Lapad – Ploče će umjesto u 7:10 i 13:10 sati s Glavice B.Kuka polaziti u 7:00 i 13:00 sati.
·        Linija Donji Brgat – Gornji Brgat – Gruž – Ploče će umjesto u 7:15 sati iz Donjeg Brgata polaziti u 7:05 sati.
·        Sve prigradske linije u smjeru istoka s polascima iz Dubrovnika prometovati će preko I.Glavice, te magistralom prema krajnjim odredištima.

Sve navedeno stupa na snagu s početkom radova u ulici Petra Krešimira IV koji bi trebali započeti u utorak 15.listopada.

Komentari

O autoru: Ana Prohaska

Diplomirana sam novinarka i doktorandica na Doktorskom studiju Povijest stanovništva. Bavim se problematikom iseljavanja povijesne jezgre Dubrovnika i poviješću Dubrovačke Republike..

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana