Natrag
19.2.2019 22:16

facebook

twitter

google

rss

dulist

Pročelniče Periću, treba li Vam kalendar?

26.2.2013 @ 16:21 Baldo Marunčić Zanimljivosti

Podijelite:

Upravni odjel za poduzetništvo, turizam i more Grada Dubrovnika i Turistička zajednica grada Dubrovnika i ovu godinu pred početak glavne turističke sezone organiziraju Festival vina i gastronomije.

Kako se navodi u pozivu pročelnika Milana Perića gradskim i županijskim ugostiteljima i hotelijerima, edukativna i za sve sudionike besplatna manifestacija održat će se u hotelu Lacroma u četvrtak i petak, 7. i 8. ožujka 2013. godine.
 
Sve s ciljem, kako stoji u pozivu, ‘osvježenja znanja i inovacija u hotelijerstvu i ugostiteljstvu’, ali i ‘zadovoljstva gostiju i stjecanja što većeg profita’.
 
I sve bi to bilo zaista sjajno i pohvalno, da se u organizaciji ovog događaja nije potkrao jedan mali, a zapravo velik problem.
 
Naime, termin Festivala vina i gastronomije poklapa se s terminom održavanja najveće svjetske turističke manifestacije ITB u Berlinu, koji se ove godine održava od 6. do 10. ožujka.
 
Stoga će mnogi ugostitelji i hotelijeri koji su dobili pozive biti prisiljeni odbiti sudjelovanje na ovom gradskom događaju, na programu kojeg su se trebala naći razna teoretska predavanja, vježbe i radionice te degustacije hrane, vina i maslinovog ulja.
 
Pročelnik Perić idući put će ipak morati malo provjeriti kalendar. Ipak je njegov resor turizam pa bi i u podne i u ponoć trebao znati kad se održava najveći svjetski turistički događaj.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana