Natrag
19.4.2019 06:37

facebook

twitter

google

rss

dulist

PROBNA MATURA Prijave otvorene još samo danas

13.4.2014 @ 12:27 Dulist Hrvatska

Podijelite:

Kako bi pomoglo maturantima da se pripreme za ispit državne mature, Učilište Algebra u čak 8 gradova – Zagrebu, Splitu, Rijeci, Osijeku, Zadru, Puli, Dubrovniku i Slavonskom Brodu – organizira besplatno polaganje probnih matura iz matematike, engleskog i hrvatskog jezika, a u uvjetima koji vjerno dočaravaju stvarno stanje.

Kandidate će na ovim besplatnim probnim maturama dočekati tipski zadaci koje su osmislili profesori s bogatim iskustvom, a kakvi se najčešće i pojavljuju na ispitu državne mature temeljem dosadašnjih iskustava. Mogućnost polaganja besplatne probne mature otvorena je svim učenicama i učenicima, neovisno o tome kako su se pripremali za ispit!

Ovo je prvi puta da neka organizacija u Hrvatskoj provodi simultano potpuno besplatna polaganja probnih ispita mature širom zemlje i u ovom obimu, omogućujući tako maturantima da svega nekoliko tjedana prije izlaska na važan ispit provjere svoja znanja i zaključe što, eventualno, još moraju naučiti i popraviti.

Budući da je broj mjesta na probnoj maturi ograničen, zainteresirani učenici trebaju se čim ranije prijaviti putem web stranice.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana