Hrvatska

PROBNA MATURA Prijave otvorene još samo danas

Učionica

Kako bi pomoglo maturantima da se pripreme za ispit državne mature, Učilište Algebra u čak 8 gradova – Zagrebu, Splitu, Rijeci, Osijeku, Zadru, Puli, Dubrovniku i Slavonskom Brodu – organizira besplatno polaganje probnih matura iz matematike, engleskog i hrvatskog jezika, a u uvjetima koji vjerno dočaravaju stvarno stanje.

Kandidate će na ovim besplatnim probnim maturama dočekati tipski zadaci koje su osmislili profesori s bogatim iskustvom, a kakvi se najčešće i pojavljuju na ispitu državne mature temeljem dosadašnjih iskustava. Mogućnost polaganja besplatne probne mature otvorena je svim učenicama i učenicima, neovisno o tome kako su se pripremali za ispit!

Ovo je prvi puta da neka organizacija u Hrvatskoj provodi simultano potpuno besplatna polaganja probnih ispita mature širom zemlje i u ovom obimu, omogućujući tako maturantima da svega nekoliko tjedana prije izlaska na važan ispit provjere svoja znanja i zaključe što, eventualno, još moraju naučiti i popraviti.

Budući da je broj mjesta na probnoj maturi ograničen, zainteresirani učenici trebaju se čim ranije prijaviti putem web stranice.

Pročitajte još

PREOKRET OKO MIROVINA Vlada povlači zakon kojim bi se moglo raditi do 68. godine

Dulist

U prvih osam mjeseci u Hrvatskoj ostvareno 74 milijuna noćenja

Dulist

SINDIKAT POMORACA NE GUBI NADU ‘Ako se na satelitskim snimkama nešto uoči, akcija će se opet pokrenuti’

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija