Grad

Problemi s eUpisima u vrtiće, objava Liste prvenstva odgođena do daljnjega!

Dječji vrtići Dubrovnik ove su godine prvi put proveli eUpise. No, isti, čini se, nisu prošli bez problema jer je roditelje umjesto objave Liste prvenstva dočekala obavijest kako se njena objava odgađa do daljnjega. Naime, kako se može pročitati na stranici Dječjih vrtića grada Dubrovnika, ustanova je u suradnji sa svojim osnivačem, Gradom Dubrovnikom, osigurala provedbu projekta eUpisa djece.
-Projekt ima za cilj osigurati što jednostavniji i napredniji sustav za prijavu djeteta u dječji vrtić iz udobnosti svog doma – naveli su iz Dječjih vrtića, a bio je otvoren i ‘helpdesk’ za tehničku podršku za korištenje aplikacije tijekom procesa upisa.
Upisi su trajali do 24. travnja, a ovih je dana trebala biti objavljena lista prvenstva. No, umjesto nje roditelje je dočekala obavijest o odgodi objave – do daljnjega.
Odlukom Upravnog vijeća tako se odgađa objava Liste prvenstva do daljnjega zbog poteškoća u obradi podataka (nevidljivost, nečitljivost i sl. dokumentacije) podnositelja zahtjeva pri čemu Komisija za upis nije u mogućnosti objaviti istu propisanu člankom 22. Pravilnika o upisu. -Podnositelji zahtjeva su dužni dostaviti određene isprave odnosno dokumentaciju na uvid Komisiji za upis po zahtjevu ( članak I l. Pravilnika o upisu) – ističe se u obavijesti od 23. svibnja.

Pročitajte još

U Rašici otvoren 3. Memorijalni turnir u boćama ‘Đuro Miletić’ 2019.

Dulist

EVO ŠTO SU SE DOGOVORILI Franković se sastao s predstavnicima sindikata na temu Libertasa

Dulist

POHVALILI SE PRIVATNOM PLAŽOM Građani zabrinuti, Županija jasnog stava

Dulist