Aktualno

PROBLEMATIČNI VEČERNJI LETOVI Croatia Airlines reducira letove prema Dubrovniku

PROBLEMATIČNI VEČERNJI LETOVI Croatia Airlines reducira letove prema Dubrovniku

Zračna luka Dubrovnik i Croatia Airlines uputili su zajedničko priopćenje za javnost vezano za radove na uzletno-sletnoj satzi koji bi uskoro trebali početi.

Evo što su poručili:

-Navedeni radovi iziskivat će stalne prilagodbe i izravno će utjecati na ograničenja, koja će se morati uvesti u redu letenja. Svjesni potreba putnika, u Zračnoj luci Dubrovnik ove su radove ograničili na minimalno nužno razdoblje, konkretno na razdoblje od 8. studenoga do 9. prosinca ove godine, u kojem pojedini tipovi zrakoplova neće moći prometovati u noćnim satima.

Pridržavajući se protokola dogovorenih sa Zračnom lukom Dubrovnik, a u želji da preveze što veći broj putnika, Croatia Airlines kao hrvatski nacionalni avioprijevoznik tijekom cijelog ovog razdoblja osiguravat će svakodnevnu povezanost Zagreba i Dubrovnika, provodeći reducirani red letenja. Slijedom navedenog, a imajući u vidu realna letačka ograničenja te vodeći se uvijek načelom sigurnosti putnika, reducirani red letenja bit će podložan promjenama, ovisno o dnevno-operativnim odnosno vremenskim uvjetima, a isto tako i fazi odvijanja radova.
Treba naglasiti kako će Croatia Airlines, umjesto otkazivanja letova, u navedenom razdoblju obavljati posebne pripreme s posadama kako bi se letačke operacije obavile potpuno sigurno i unatoč svim ograničenjima uzrokovanim radovima u ZL Dubrovnik.

Zračna luka Dubrovnik i Croatia Airlines nastojat će da ovi radovi što je manje moguće utječu na putnike, koje će zajedničkim snagama, uz maksimalno angažiranje svih kapaciteta, informirati o svim potrebnim promjenama. Svim putnicima, koji su kupili karte za večernje letove u vrijeme kada još nisu bila poznata sva ograničenja u vezi sa spomenutim radovima, Croatia Airlines ponudit će uslugu prijevoza u alternativnim terminima i nastojati naći prihvatljivo rješenje te opravdati njihova očekivanja – navodi se u zajedničkom priopćenju za medije Zračne luke Dubrovnik i Croatia Airlinesa.

 

Pročitajte još

[FOTO] DIVNA MLADOST Župljani i Konavljani primili sakrament potvrde

Dulist

Počinje isplata dječjeg doplatka za ožujak

Dulist

OD PONOĆI Počinje izborna šutnja!

Dulist