Politika

‘PROBLEM NEĆE NESTATI’ Srđevci: ‘Gradonačelniče, dubrovačka baština jest ugrožena!’

'PROBLEM NEĆE NESTATI' Srđevci: 'Gradonačelniče, dubrovačka baština jest ugrožena!'

‘Prvi korak u rješavanju problema jest uviđanje da problem postoji. Gradonačelniče Frankoviću, možete dobivati nagrade za Vaš PR projekt Respect the City. Možete njime kupiti malo vremena i zamazati oči, pogotovo onima koji su od Grada daleko i vjeruju Vam na riječ, ali problem je tu i sam od sebe neće nestati’, pišu u priopćenju Srđevci.

‘Fatalna kombinacija korupcije i nesposobnosti koja zadnjih 30 godina odlikuje vladajuće strukture na lokalnoj i nacionalnoj razini uništila je ili posve ugrozila sve vrijedno što smo baštinili od naših daljih i bližih predaka.

Najveći neprijatelji grada Dubrovnika nalaze se u prometnim kolapsima, nakaradnim prostornim planovima i svemu što iz njih proizlazi, u neradu, nebrizi i oholosti gradskih vlasti s potpisom Mata Frankovića.

Grad ne mora biti na UNESCO-vom popisu ugrožene svjetske baštine da bi bio ugrožen. Zdravorazumski je ugrožen zbog svega navedenog što mu se dosad događalo, a što nitko nije htio ili nije uspio zaustaviti.

Aktivni građani koji reagiraju, upozoravaju, brinu i umrežavaju se nisu neprijatelji Grada.

Srđ je Grad i Udruga Grad danas su dali podršku udrugama 25 Aprile, No Grandi Navi i svima onima koji danas u Veneciji reagiraju povodom nedavne havarije kruzera usred Venecije. Gradonačelniče, što se još treba dogoditi da shvatite da imamo ogroman problem i da taj problem nisu Srđevci!?’, zaključili su u svom priopćenju članovi KLGB Srđ je Grad.

Pročitajte još

Mato Pavličević nosi listu Republike u 10. izbornoj jedinici!

Dulist

CENTAR OBJAVIO KANDIDATE Viktorija Knežević sedma na listi koalicije ‘Rijeke pravde’

Dulist

SDP objavio liste za Sabor, Anita Bonačić Obradović na zadnjem mjestu

Dulist