Politika

‘PROBLEM NEĆE NESTATI’ Srđevci: ‘Gradonačelniče, dubrovačka baština jest ugrožena!’

‘Prvi korak u rješavanju problema jest uviđanje da problem postoji. Gradonačelniče Frankoviću, možete dobivati nagrade za Vaš PR projekt Respect the City. Možete njime kupiti malo vremena i zamazati oči, pogotovo onima koji su od Grada daleko i vjeruju Vam na riječ, ali problem je tu i sam od sebe neće nestati’, pišu u priopćenju Srđevci.

‘Fatalna kombinacija korupcije i nesposobnosti koja zadnjih 30 godina odlikuje vladajuće strukture na lokalnoj i nacionalnoj razini uništila je ili posve ugrozila sve vrijedno što smo baštinili od naših daljih i bližih predaka.

Najveći neprijatelji grada Dubrovnika nalaze se u prometnim kolapsima, nakaradnim prostornim planovima i svemu što iz njih proizlazi, u neradu, nebrizi i oholosti gradskih vlasti s potpisom Mata Frankovića.

Grad ne mora biti na UNESCO-vom popisu ugrožene svjetske baštine da bi bio ugrožen. Zdravorazumski je ugrožen zbog svega navedenog što mu se dosad događalo, a što nitko nije htio ili nije uspio zaustaviti.

Aktivni građani koji reagiraju, upozoravaju, brinu i umrežavaju se nisu neprijatelji Grada.

Srđ je Grad i Udruga Grad danas su dali podršku udrugama 25 Aprile, No Grandi Navi i svima onima koji danas u Veneciji reagiraju povodom nedavne havarije kruzera usred Venecije. Gradonačelniče, što se još treba dogoditi da shvatite da imamo ogroman problem i da taj problem nisu Srđevci!?’, zaključili su u svom priopćenju članovi KLGB Srđ je Grad.

Pročitajte još

OBJAVIO PREMIJER PLENKOVIĆ Dubrovkinja kandidatkinja Vlade za povjerenicu Europske komisije

Dulist

SRĐEVCI O ‘IZLIKAMA’ GRADONAČELNIKA ‘U najmanju je ruku uvreda zdravom razumu’

Dulist

IVAN MASLAĆ ‘Vrijeme je da zagospodarimo prostorom ispod zemlje’

Andrea Falkoni Račić

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija