Grad

PROBIJENI ROKOVI ZBOG VREMENA Od ponedjeljka se normalizira promet preko Ploča, ali…

PROBIJENI ROKOVI ZBOG VREMENA Od ponedjeljka se normalizira promet preko Ploča, ali...

Zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta probijeni su rokovi na sanaciji kolnika u ulici Frana Supila u Dubrovniku, koja je treba biti završena 28. veljače.

Naime, kako navode iz Grada Dubrovnika, trenutna privremena regulacija prometa u ovoj ulici ukida se od ponedjeljka, 5. ožujka od 7 sati. Međutim, iako će se dozvoliti prometovanje, bit će potreban oprez pri kretanju.

-Zbog izrazito nepovoljnih vremenskih uvjeta kako ovog, tako i prošlog tjedna, završni radovi na sanaciji asfaltnog kolnika Ulice Frana Supila nisu mogli biti izvedeni u za to predviđenom roku, odnosno do dana 28. veljače. Da bi se sanacija kolnika Ulice Frana Supila privela kraju, preostali su tek radovi na polaganju završnog sloja asfalta, a za čije je izvođenje nužno suho vrijeme kao i sama temperatura zraka iznad 10°C, a što ovog tjedna nije bio slučaj.
Za završetak radova potrebna su dva radna dana i isti će biti završeni čim vremenski uvjeti dopuste izvođenje ove vrste radova – navode iz Grada Dubrovnika.

Gradska uprava zahvaljuje se građanima na razumijevanju i strpljenju, no, ističu kako su vremenske prilike nešto na što nije moguće utjecati.

-Pravovremeno ćemo putem medija obavijestit sve stanovnike o pojedinim izmjenama tj. o ukidanju ili uspostavi privremene regulacije prometa na navedenome dijelu – zaključuje se u priopćenju iz Grada Dubrovnika.

Pročitajte još

Pri kraju radovi Spomen sobe poginulih dubrovačkih branitelja u Sponzi

Dulist

SASTANAK USUSRET SEZONI Vozila će na Stradun ulaziti prema točnom rasporedu, Sanitatu stižu nova vozila

Dulist

PIROTEHNIČARI U DOMOVINSKOM RATU Međunarodni dan svjesnosti o opasnostima od mina

Dulist