Sport

PRIZNANJE ZA ODLIČNU IGRU Marko Ivanković pozvan u reprezentaciju

PRIZNANJE ZA ODLIČNU IGRU Marko Ivanković pozvan u reprezentaciju

Posljednjim igrama u kapici Juga Marko Ivanković je zaslužio poziv izbornika Ivice Tucka u reprezentaciju Hrvatske, gdje će se priključiti Bijaču, Macanu, Dobudu, Bušlji, Viskoviću i Obradoviću.

– Ugodno sam iznenađen i sretan. Ovo je vrh i želja svakog sportaša je igrati za reprezentaciju. Ovaj poziv mi može biti vjetar u leđa kako bi još jače i napornije trenirao i iz utakmice u utakmicu davao sve od sebe kako bi ovaj poziv sada i opravdao. Svjestan sam svoje uloge u reprezentaciji koja će igrati u Turskoj i znam da moram pokušati što bolje iskoristiti šansu koja mi se ukaže. Dat ću sve od sebe da ovaj poziv ne bude jedini – rekao je za službenu stranicu VK Juga Marko Ivanković koji će ranim jutarnjim letom odletjeti za Zagreb gdje će se priključiti pripremama reprezentacije.

Podsjetimo, Marko Ivanković je 2010. godine bio proglašen najboljim igračem svijeta do 20 godina. Njegovim golom Hrvatska je osvojila zlatnu medalju na svjetskom prvenstvu za juniore u Šibeniku 2009., a izbornik te reprezentacije je bio Ivica Tucak, koji očito vrlo dobro poznaje Ivankovićeve kvalitete.

Izvor: VK Jug CO

Pročitajte još

Pituri osvojili Kup Hrvatske!

Dulist

Jakov Bjeloš, Marino Maslać i Bruno Šimunović u dresu Hajduka osvojili međunarodni turnir

Dulist

HRVATSKI KUP STOLNOG TENISA ‘Pituri’ pobjedom protiv zagrebačkog Marathona prošli u finale

Dulist