DuList IN

Priznanje Barčotu za “Ne dirajte moju ljubav”

Priznanje Barčotu za "Ne dirajte moju ljubav"

Vinko Barčot, glazbenik  i pisac tekstova, dobitnik je javnog priznanja Općine Vela Luka za izvanredno dostignuće u prošloj godini, za prvu nagradu stručnog žirija na Splitskom festivalu pjesmom "Ne dirajte moju ljubav".

Nedavno je izdao CD sa  20 njegovih pjesama pod motom "Dvadeset za dvadeset", jednostavno je kao što je i on jednostavan, običan, tih i zatajan. Na ovaj način sažeo je svojih dvadeset godina umjetničkog rada u 20 pjesama.

Njegove pjesme pjevaju poznati i priznati velolučki estradni pjevači Oliver Dragojević, Jasna Zlokić, Petar Dragojević i Meri Cetinić, Dorđi Peruzović, Davor Radolfi i ostali, te se Radio Dalmacija bend i splitska klapa "Šufit" također nalaze na ovom DC-u.

Tijekom proslave Dana Općine i blagdana  sv. Josipa, članovi Udruge roditelja djece s posebnim potrebama "Cvitić"- Vela Luka prodavala je CD-ove na štandu. Sve kune dobivene prodajom CD-a namijenjene su za rad Udruge.

Vinko je ovim činom ostao dosljedan svojem plemenitom karakteru, nenametljiv i tih dobrotvor, Velolučanin, koji daje  svoju darovitost ljepotom glazbenog izričaja i kazuje da je  dobro činiti dobro.  
 

Pročitajte još

NOVA-STARA PJESMA ATLANTIDE Uz nebeske rođendane Alana i Davora!

Ivana Mijić Vulinović

[VIDEO] Silente objavio novi singl. Sviđa li vam se?

Dulist

AKTIVNA HRVATSKA U DUBROVNIKU Jelena Atabeyki predstavlja svjetske hit vježbe za lice

Dulist