Natrag
25.3.2019 07:14

facebook

twitter

google

rss

dulist

Privremeni prekidi opskrbe strujom

23.4.2012 @ 10:44 Baldo Marunčić Zanimljivosti

Podijelite:

Od srijede 25. do petka 27. travnja od 8 do 13 sati zbog neophodnih radova na niskonaponskoj mreži dolazit će do privremenih prekida ospkrbe električnom energijom u dijelovima Povijesne jezgre.

Tako će u srijedu do povremenih prekida opskrbe električnom energijom doći u ulicama Garište, Zlatarićeva, Getaldićeva, Čubranovićeva te u dijelu ulica Od puča i Za Rokom u vremenu od 8 do 13 sati.

U četvrtak su na redu ulice Miha Pracata, Pećarica, Marojice Kaboge, Dinka Ranjine i dio Strossmayerove ulice, također u vremenu od 8 do 13 sati.

U petak će do povremenih prekida oskrbe električnom energijom doći u ulicama Kneza Damjana Jude, Od Pustjerne, Ilije Sarake, Restićeva, Đura Baljevi, Braće Andrijića, Bandureva, Stajeva i Za Karmenom, također u vremenu od 8 do 13 sati.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana