Natrag
18.2.2019 17:38

facebook

twitter

google

rss

dulist

Privedeni aktivisti, Kusalića ispratila policija

30.7.2013 @ 19:32 Dulist Aktualno

Podijelite:

Dok je u gradskoj vijećnici u tijeku sjednica, ispred nje je došlo do sukoba.

Naime, nakon naguravanja privedeno je dvoje aktivista, a sukob je izbio jer su prosvjednici počeli 'ljuljati' reportažno vozilo DUTV-a u kojem se nalazi i prokurist Razvoj golfa Ivan Kusalić. U zaštitu Kusalića reagirala je i policija.

– Bio sam u reportažom vozilu kod Tonija Banovića, jer sam svoje mjesto u Vijećnici prepustio građanima, kad nam je prišao, mislim da je to bio Vlaho Kisić. Za njim se oko vozila okupilo još članova inicijative Srđ je naš. Počeli su me snimati, a kako su se naguravali, strgali su tendu na reportažnom vozilu, a onda su krenuli i 'ljujati' vozilo. Među njih je izašao Toni Banović kako bi ih zaustavio i spriječio daljnju štetu na vozilu – ispričao nam je Ivan Kusalić, koji se ne može načuditi načinu postupanja pojedinih članova Srđ je naš.

– Policija je priskočila u pomoć. Privela je Banovića i Kisića, a mene je policajac poveo da dam izjavu. Kako smo morali proći kroz formiranu skupinu članova inicijative koji prosvjeduju, okružili su me, stali gurati i polijevati vodom. Hvala Bogu nitko mi nije razbio glavu. Ovako ponašanje je nedopustivo – rekao je Kusalić.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana