Natrag
22.2.2019 04:08

facebook

twitter

google

rss

dulist

Privatni iznajmljivači “otvorili” Grad svima!

12.3.2013 @ 20:20 Andrea Falkoni Račić Aktualno
14;14

Podijelite:

Dubrovački privatni iznajmljivači okupili su se popodne u Revelinu na skupu u organizaciji Grada i TZ grada Dubrovnika.

Predstavljena je analiza rezultata ostvarenih u privatnom smještaju u razdoblju 2008.-2013., dok je o viziji razvoja privatnog smještaja kao drugog stupa dubrovačkog turizma govorio gradonačelnik Andro Vlahušić, ujedno i predsjednik TZ grada Dubrovnika.

Direktorica gradske TZ Romana Vlašić naglasila je kako je upravo privatni smještaj postao jedan od identiteta dubrovačkog turizma, budući da je zahvaljujući ovom vidu smještaja Dubrovnik postao dostupan svima.

– Ne isplati se prodavati svoju imovinu, nego je treba iznajmljivati i od toga živjeti. Prihod koji privatni iznajmljivači ostvaruju veći je od gradskog proračuna. Bez hotela se ne može, ali je broj kreveta u njima nedovoljan i upravo u tome leži veliki značaj privatnog smještaja – izjavio je gradonačelnik Andro Vlahušić.
Privatnim iznajmljivačima predstavljen je i novi projekt TZ-a – Facebook on line katalog privatnog smještaja na društvenim mrežama.

 

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana