Aktualno

Privatni iznajmljivači “otvorili” Grad svima!

Dubrovački privatni iznajmljivači okupili su se popodne u Revelinu na skupu u organizaciji Grada i TZ grada Dubrovnika.

Predstavljena je analiza rezultata ostvarenih u privatnom smještaju u razdoblju 2008.-2013., dok je o viziji razvoja privatnog smještaja kao drugog stupa dubrovačkog turizma govorio gradonačelnik Andro Vlahušić, ujedno i predsjednik TZ grada Dubrovnika.

Direktorica gradske TZ Romana Vlašić naglasila je kako je upravo privatni smještaj postao jedan od identiteta dubrovačkog turizma, budući da je zahvaljujući ovom vidu smještaja Dubrovnik postao dostupan svima.

– Ne isplati se prodavati svoju imovinu, nego je treba iznajmljivati i od toga živjeti. Prihod koji privatni iznajmljivači ostvaruju veći je od gradskog proračuna. Bez hotela se ne može, ali je broj kreveta u njima nedovoljan i upravo u tome leži veliki značaj privatnog smještaja – izjavio je gradonačelnik Andro Vlahušić.
Privatnim iznajmljivačima predstavljen je i novi projekt TZ-a – Facebook on line katalog privatnog smještaja na društvenim mrežama.

 

Pročitajte još

SAVJET MINISTARSTVA ZBOG KORONAVIRUSA Ne putujte u pogođene talijanske regije

Dulist

Opća bolnica Dubrovnik stručnjacima poklonila edukaciju iz likovne terapije

Dulist

IVAN ĐIKIĆ Ne smije se toliko paničariti, koronavirus sličan je virusu gripe

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija