DuList IN

Pripremite se! U petak luduju maturanti!

Kraj ovog tjedna, točnije petak 18. svibnja, maturanti dubrovačkih srednjih škola obilježit će Dan maturanata, tradicionalno okupljanje maturanata povodom završetka školovanja i kraja školske godine.

Stoga su, povodom tog dana, iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske uputili priopćenje o preventivnim aktivnostima nadzora mjesta okupljanja maturanata.

Kako bi sve proteklo u najboljem redu i u skladu sa Zakonom, policijski službenici provodit će preventivne aktivnosti u cilju pojačanog nadziranja mjesta okupljanja maturanata te pravovremenog sprječavanja mogućeg neprihvatljivog ponašanja sudionika proslave, kao što su npr. nedolična ponašanja pojedinaca, narušavanja javnog reda i mira, uništavanja i oštećivanja tuđe imovine, ometanja sigurnosti prometa, a čime se ugrožava i osobna sigurnost drugih građana.

Od ranih jutarnjih sati policija će pojačano nadzirati mjesta okupljanja maturanata, posebno u zonama škola te na svim javnim mjestima i poznatim okupljalištima mladih.

Iz PU dubrovačko-neretvanske čestitaju svim maturantima uspješan završetak srednjoškolskog obrazovanja, uz želju da odgovornim ponašanjem doprinesu da njihov dan protekne bez ugrožavanja njihove osobne sigurnosti i sigurnosti drugih građana.

Budući da je proslava maturanata najavljena za petak, a kako još uvijek nitko iz Grada Dubrovnika nije najavio tradicionalni prigodni program “Adio školo!”, slobodni smo zapitati se što se događa s tom manifestacijom.

Pročitajte još

LJETNA ZABAVA Ribarska noć na Šipanu uz Giuliana

Dulist

INES TRIČKOVIĆ Neopisiv je osjećaj kada me moj Grad tako velikodušno podržava

Hrvoje Curić

ZARUKE NA DUBINI Zaronila u podmorje Pelješca i pronašla prsten u škrinji

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija