Natrag
23.2.2019 14:15

facebook

twitter

google

rss

dulist

Pripremite se! U petak luduju maturanti!

16.5.2012 @ 14:22 Dulist dulist IN
3;3

Podijelite:

Kraj ovog tjedna, točnije petak 18. svibnja, maturanti dubrovačkih srednjih škola obilježit će Dan maturanata, tradicionalno okupljanje maturanata povodom završetka školovanja i kraja školske godine.

Stoga su, povodom tog dana, iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske uputili priopćenje o preventivnim aktivnostima nadzora mjesta okupljanja maturanata.

Kako bi sve proteklo u najboljem redu i u skladu sa Zakonom, policijski službenici provodit će preventivne aktivnosti u cilju pojačanog nadziranja mjesta okupljanja maturanata te pravovremenog sprječavanja mogućeg neprihvatljivog ponašanja sudionika proslave, kao što su npr. nedolična ponašanja pojedinaca, narušavanja javnog reda i mira, uništavanja i oštećivanja tuđe imovine, ometanja sigurnosti prometa, a čime se ugrožava i osobna sigurnost drugih građana.

Od ranih jutarnjih sati policija će pojačano nadzirati mjesta okupljanja maturanata, posebno u zonama škola te na svim javnim mjestima i poznatim okupljalištima mladih.

Iz PU dubrovačko-neretvanske čestitaju svim maturantima uspješan završetak srednjoškolskog obrazovanja, uz želju da odgovornim ponašanjem doprinesu da njihov dan protekne bez ugrožavanja njihove osobne sigurnosti i sigurnosti drugih građana.

Budući da je proslava maturanata najavljena za petak, a kako još uvijek nitko iz Grada Dubrovnika nije najavio tradicionalni prigodni program “Adio školo!”, slobodni smo zapitati se što se događa s tom manifestacijom.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana