Aktualno

Pripremite se na radove na cestama i čekanja na graničnim prijelazima

Pripremite se na radove na cestama i čekanja na graničnim prijelazima

Tijekom vikenda na vrhuncu turističke sezone promet će vjerojatno biti gust na glavnim prometnim pravcima diljem Hrvatske, a ukoliko putujete pripremite se i na čekanja na graničnim prijelazima. U našoj Županiji nekoliko je prometnih pravaca na kojima se odvijaju radovi.

Tako na državnoj cesti DC414 na Pelješcu kod mjesta Trstenik (od 8. +500 do 12. +500 km) promet teče jednim trakom naizmjence uz regulaciju semaforima, zbog otklanjanja posljedica požara. Kako su na toj dionici mogući kratkotrajni zastoji, vozači se mole za strpljenje.

Do 15. kolovoza, zbog radova zatvarena je županijska cesta ŽC6228 GP. BiH-Rudine-Slano-Trsteno na dionici Rudine-Slano od skretanja za LC69044 do općinskog središta Slano (od 2. +500 do 5. +200 km). Obilazak je preko ŽC6228-Lisac-Mravinca-ŽC6228.

Zbog radova na DC413 kod Ploča (izgradnja nogostupa) vozi se naizmjence, uz regulaciju semaforima.
Do 2. studenog na DC415 u Trpnju, na poluotoku Pelješcu vozila se propuštaju naizmjenično, uz regulaciju semaforima.

Prema informacijama Hrvatskog autokluba od 9.30 sati pojačan je putnički promet na graničnim prijelazima kod ulaska na Maclju i Zaton Dolima, u oba smjera na GP Rupa Klek i Metković (na izlazak se čeka i sat vremena), Stara Gradiška, Slavonski Brod i Bajakovo (3 km kolona osobnih vozila na izlasku).

Pročitajte još

Policija za vikend pojačano nadzire najteže prometne prekršaje

Dulist

DONIRAJTE ZA MARIJA Velika akcija Udruge ‘Tata je tata’

Dulist

USTAVNI SUD ODLUČIO Predsjednik Milanović ne može biti mandatar niti premijer

Dulist