Grad

PRIPREMITE SE NA GUŽVE Privremena prometna regulacija u Ulici Vladimira Nazora

Privremena prometna signalizacija na dijelu Ulice Vladimira Nazora (spoj s Ulicom Ivana Matijaševića) uvest će se u ponedjeljak, 27. ožujka i trajati do subote, 1. travnja 2017, javljaju iz Grada.

U navedenome periodu izvodit će se radovi poprečnog prekopa ulice Vladimira Nazora te će se zauzimati dijelovi ceste (pojedini prometni trakovi) u fazama, a sve ovisno o dinamici izvođenja poprečnog prekopa.

Prometnu suglasnost za uvođenje privremene regulacije prometa izdao je Upravni odjel za promet, stanogradnju i razvojne projekte Grada Dubrovnika prema zahtjevu tvrtke ERICSSON NIKOLA TESLA SERVISI d.o.o.

Na navedenoj ulici postaviti će se privremena prometna signalizacija prema odredbama Zakona o sigurnosti prometa na cestama (NN 67/08, 48/10,74/11 ) i Pravilnika o prometnim znakovima, opremi i signalizaciji na cestama (NN 33/05), a sve u skladu s dostavljenim elaboratom privremene prometne signalizacije izrađenim od tvrtke PLATEA KONZALTING d.o.o. Vrančićeva 4, Split, TKP20/17-I iz ožujka 2017.

Pročitajte još

NAPREDUJU PUNOM PAROM Radovi u Ulici kardinala Stepinca gotovi do svibnja

Dulist

DULIST PRVI DONOSI Obnovljena crkva sv. Mihajla otvara se 17. ožujka

Leona Rašica

AVIZAVAMO PUK DUBROVAČKI! Udruga Nazbilj u ponedjeljak izvodi novi škerac

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija