Grad

PRIPREMITE SE NA GUŽVE Privremena prometna regulacija u Ulici Vladimira Nazora

PRIPREMITE SE NA GUŽVE Privremena prometna regulacija u Ulici Vladimira Nazora

Privremena prometna signalizacija na dijelu Ulice Vladimira Nazora (spoj s Ulicom Ivana Matijaševića) uvest će se u ponedjeljak, 27. ožujka i trajati do subote, 1. travnja 2017, javljaju iz Grada.

U navedenome periodu izvodit će se radovi poprečnog prekopa ulice Vladimira Nazora te će se zauzimati dijelovi ceste (pojedini prometni trakovi) u fazama, a sve ovisno o dinamici izvođenja poprečnog prekopa.

Prometnu suglasnost za uvođenje privremene regulacije prometa izdao je Upravni odjel za promet, stanogradnju i razvojne projekte Grada Dubrovnika prema zahtjevu tvrtke ERICSSON NIKOLA TESLA SERVISI d.o.o.

Na navedenoj ulici postaviti će se privremena prometna signalizacija prema odredbama Zakona o sigurnosti prometa na cestama (NN 67/08, 48/10,74/11 ) i Pravilnika o prometnim znakovima, opremi i signalizaciji na cestama (NN 33/05), a sve u skladu s dostavljenim elaboratom privremene prometne signalizacije izrađenim od tvrtke PLATEA KONZALTING d.o.o. Vrančićeva 4, Split, TKP20/17-I iz ožujka 2017.

Pročitajte još

Pri kraju radovi Spomen sobe poginulih dubrovačkih branitelja u Sponzi

Dulist

SASTANAK USUSRET SEZONI Vozila će na Stradun ulaziti prema točnom rasporedu, Sanitatu stižu nova vozila

Dulist

PIROTEHNIČARI U DOMOVINSKOM RATU Međunarodni dan svjesnosti o opasnostima od mina

Dulist