Županija

PRIPREME ZA SEZONU Orebićani učili o vođenju tima

PRIPREME ZA SEZONU Orebićani učili o vođenju tima

Turistička zajednica općine Orebić u sklopu edukacija za pripremu turističke sezone 2018. održala je 28. i 29. ožujka u Orebiću edukaciju ‘Kako voditi i trenirati svoj tim (How to lead & coach your team)’.

Angažirali su vanjskog konzultanta tvrtku Orlandini Consulting e.U. (Graz, Austrija), a radionicu je vodio direktor tvrtke Alexander Orlandini, koji ima dugogodišnje iskustvo kao F&B manager, voditelj restorana te direktor hotela u Austriji. Svoje porijeklo vuče sa otoka Brača, a kao trener radi nekoliko posljednjih godina te je radio sa mnogim hotelskim kućama u Hrvatskoj i izvan nje.

Radionica je namijenjena svim voditeljima tima, a svrha je naučiti polaznike posebnim tehnikama koje su potrebne za uspješno vođenje tima. Svaki dobar voditelj trebao bi stvoriti uvjete gdje će djelatnici biti motivirani dati najbolje od sebe, motivirati i inspirirati svoj tim, postaviti jasne ciljeve, kontrolirati svoj tim, provesti kulturu meetinga, postaviti jasne ciljeve te stati iza svoga tima.

Ovo je treća u nizu edukacija u organizaciji Turističke zajednice općine Orebić u 2018. godini, osim ove radionice organizirane su edukacije za male iznajmljivače i kuhare, a u travnju je planirana edukacija za barmene i bariste.

Pročitajte još

[FOTO] Krcat Dom kulture u Čilipima, svi su došli na kviz Deana Kotige

Dulist

OLDTIMER RALLY U STONU Sedamdesetak povijesnih vozila će voziti od Komarne do Stona

Dulist

[FOTO] IDE SE NA GRAĐEVINSKU DOZVOLU Ovako će izgledati Sportsko-rekreacijski centar Čibača

Dulist