Natrag
21.4.2019 14:46

facebook

twitter

google

rss

dulist

PRIPREME ZA SEZONU Orebićani učili o vođenju tima

30.3.2018 @ 15:04 Dulist Županija
3;3

Podijelite:

Turistička zajednica općine Orebić u sklopu edukacija za pripremu turističke sezone 2018. održala je 28. i 29. ožujka u Orebiću edukaciju ‘Kako voditi i trenirati svoj tim (How to lead & coach your team)’.

Angažirali su vanjskog konzultanta tvrtku Orlandini Consulting e.U. (Graz, Austrija), a radionicu je vodio direktor tvrtke Alexander Orlandini, koji ima dugogodišnje iskustvo kao F&B manager, voditelj restorana te direktor hotela u Austriji. Svoje porijeklo vuče sa otoka Brača, a kao trener radi nekoliko posljednjih godina te je radio sa mnogim hotelskim kućama u Hrvatskoj i izvan nje.

Radionica je namijenjena svim voditeljima tima, a svrha je naučiti polaznike posebnim tehnikama koje su potrebne za uspješno vođenje tima. Svaki dobar voditelj trebao bi stvoriti uvjete gdje će djelatnici biti motivirani dati najbolje od sebe, motivirati i inspirirati svoj tim, postaviti jasne ciljeve, kontrolirati svoj tim, provesti kulturu meetinga, postaviti jasne ciljeve te stati iza svoga tima.

Ovo je treća u nizu edukacija u organizaciji Turističke zajednice općine Orebić u 2018. godini, osim ove radionice organizirane su edukacije za male iznajmljivače i kuhare, a u travnju je planirana edukacija za barmene i bariste.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana