Sport

PRIPREME ZA BUDIMPEŠTU Osam Jugaša među ‘Barakudama’

PRIPREME ZA BUDIMPEŠTU Osam Jugaša među 'Barakudama'
Split, 170218 Sportski centar Poljud Internacionalna vaterpolo utakmica reprezentacija na HEP Europa Cupu 2018 u organizaciji LEN-e izmedju: Hrvatske i Srbije. Na fotografiji: Foto: Vladimir Dugandzic / CROPIX

Nema puno odmora za Jugaše nakon završnog turnira LEN Lige prvaka. U Zagrebu se okupila reprezentacija na pripremama za završni turnir Svjetske lige u Budimpešti.

Jedanaestorici igrača, koji su s pripremama počeli prošlog tjedna (Ivan Marcelić, Mate Anića, Ivan Krapić, Ivana Buljubašić, Marino Čagalj, Ante Vukičević, Ivan Domagoj Zović, Lovro Miloš, Andrija Bašić, Anđelo Šetka, Jerko Marinić Kragić), od četvrtka su se pridružili sudionici Final 8 turnira: Jugaši Marko Bijač, Luka Lončar, Luka Lozina, Marko Macan, Hrvoje Benić, Maro Joković, Xavi Garcia i Loren Fatović te Andro Bušlje (Olympiakos) i Josip Vrlić (Barceloneta).

‘Barakude’ će u petak navečer u sklopu priprema odigrati prijateljsku utakmicu s Australijom, čiji je izbornik Elvis Fatović.

Završni turnir Svjetske lige održat će se u Budimpešti od 18 do 23. lipnja, a momčad će prema glavnom mađarskom gradu krenuti u nedjelju, 17. lipnja ujutro.

Pročitajte još

[FOTO] PARSKI GO Održano 25. Europsko prvenstvo u Dubrovniku

Dulist

Iva Oberan, Petrunjela Pavić i Josip Bulić na Europskom prvenstvu u zagrebačkoj Areni

Dulist

Piturima gradonačelnik čestitao osvajanje duple krune

Dulist