Kultura

PRIPREME U TIJEKU Večeras je generalna proba

Pripreme su u tijeku za generalnu probu Svečanog otvaranja Dubrovačkih ljetnih igara koje će se tradicionalno održati večeras u Portu. Ulazi za publiku, mala vrata od Akvarija i tvrđava sv. Ivan, bit će otvoreni od 23 sata, a vrijedit će iste mjere fizičke distance kao za Svečano otvaranje.

-Publiku se moli da koristi dezinficijense za ruke dostupne na ulazima – ističu iz Igara.

Upute za publiku na Peskariji i zidinama
Publika će biti smještena na rivi od Peskarije do ponte od Svetog Ivana prema Porporeli te na zidinama od Svetog Ivana do Galerije Dulčić Masle Pulitika. Stajaća mjesta bit će označena znakom X za dvije osobe uz propisani razmak. Ulazi za publiku su mala vrata od Akvarija (maksimalno 200 ljudi) i ulaz na zidine na Svetom Ivanu (maksimalno 120 ljudi).

Upute za publiku na plovilima
Publika probu može pratiti i sa svojih plovila na vezu u portu, a za njih će biti otvorena dva ulaza: mala vrata od Akvarija i ulaz od Peskarije. Vlasnici plovila mole se da ne uplovljavaju s namjerom privezivanja tijekom odvijanja probi večeras, od 20.30 sati do 1 sat iza ponoći.

Pročitajte još

PREDSTAVLJENE NJEZINE DVIJE KNJIGE Prekrasna književna večer u čast Anamarije Paljetak

Dulist

‘TRAG U BESKRAJU’ Ines Tričković jazzom odala počast svom Oliveru

Dulist

Ove godine neće biti ‘Sjećanja Grada’, ali zato Juvančić već snima Dubrovnik pod koronom za 2021.

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija