Natrag
17.2.2019 07:34

facebook

twitter

google

rss

dulist

PRIPAZITE! ‘Djelatnici T-coma’ prevarili Dubrovkinju

25.11.2013 @ 11:06 Baldo Marunčić Crna kronika

Podijelite:

U subotu, 23. studenog policijskim službenicima u PP Dubrovnik starija ženska osoba prijavila je kako su prethodnog dana u popodnevnim satima u njenu kuću u Ulici Bana Josipa Jelačića došla dva nepoznata muškarca starosti oko 25-30 godina koji su se predstavili kao djelatnici T-COM-a.

Ponudili su joj da potpiše povoljniji ugovor, a kao poklon su joj obećali zidni sat za čiju dostavu su zatražili 100 kuna koje im je ona dala, a za što joj nisu izdali potvrdu, niti su joj ostavili kopiju ugovora. Policija radi na pronalasku počinitelja ove prijevare.
 
Iz Policijske uprave upozoravaju građane, posebno stariju populaciju, na osobe koje se lažno predstavljaju kao djelatnici raznih službi, dolaze u privatne stanove i obiteljske kuće, te iskorištavajući povjerenje građana prijevarom od njih uzimaju novac.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana