Sport

PRILIKA ZA MLAĐE IGRAČE Jugaši večeras protiv starog rivala

PRILIKA ZA MLAĐE IGRAČE Jugaši večeras protiv starog rivala

Nakon uspješno odrađenog zadatka u srijedu kada je u trećem kolu LEN Lige prvaka u Gružu pobijeđen mađarski Szolnoki, Jugaše čeka novi izazov u Regionalnoj ligi.

U Gruž stiže stari rival, beogradski Partizan, koji posljednjih sezona grca u problemima i čiji rezultati nisu na nivou kluba koji je sedam puta bio prvak Europe.

Momčad Juga je u srijedu pokazala da joj je forma u uzlaznoj putanji obzirom da je, za razliku od dosadašnjeg tijeka sezone, najbolje od sebe pružila u posljednjoj četvrtini utakmice kada je stizala rezultatski minus. Sutra se očekuje nastavak pozitivnog niza uz još bolju igru, koja će biti odlična najava pred vrlo zahtjevan prosinac u kojem se isprepliću obveze u Regionalnoj ligi, Ligi prvaka koje će svoju kulminaciju imati finalom Kupa Hrvatske koje se igra u Gružu.

Trener Juga Vjeko Kobešćak najavljuje nastavak dobrih igara svoje momčadi.

‘Imali smo tešku, ali vrlo uspješnu utakmicu u srijedu i nadamo se da ćemo nastaviti s dobrim igrama, a po mogućnosti još i bolje. Radi toga, protiv Partizana, nećemo puno mijenjati momčad. Upitan je nastup Macana radi temperature, a svi ostali su zdravi i spremni za utakmicu. Nadam se da će mlađi igrači iskoristiti svoju minutažu, koju će siguran sam, dobiti na ovoj utakmici’, rekao je Kobešćak.

Utakmica šestog kola Regionalne lige Jug CO – Partizan igra se večeras na bazenu u Gružu s početkom u 19 sati.

Izvor: VK Jug

Pročitajte još

POBJEDA U GOSTIMA Square dobio Osijek, prošli u polufinale

Dulist

PRIDRUŽI SE DU MOTION TIMU Otvorene su prijave za volontiranje!

Dulist

VAŽNA UTAKMICA SQUAREA Pobjede li Osijek u polufinalu su!

Dulist