Aktualno

Prilika svim nezaposlenim Dubrovčanima

Prilika svim nezaposlenim Dubrovčanima

Valamar u suradnji s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje organizira Dan otvorenih vrata Babinog kuka koji će se održati 30. siječnja s početkom u 10 sati u hotelu Valamar Lacroma.

Dan otvorenih vrata jedinstvena je prilika svim nezaposlenim Dubrovčanima koji žele raditi u hotelijerskoj industriji na poslovima konobara, pomoćnih konobara, kuhara, pomoćnih kuhara, kuhinjskih radnika, sobarica i spremačica da se pobliže upoznaju s načinom rada u im područjima.

Posjetitelji će tako imati priliku da se i sami predstave,te razgovaraju sa stručnim timom koji se sastoji od voditelja pojedinih odjela – kuhinje, restorana i domaćinstva, te zaposlenika službe ljudskih resursa.

Valamar okuplja pojedince željne rada u dinamičnom okruženju, te prepoznaje talente, predanost i upornost kod pojedinaca koje razvija uz kontinuirano stručno i osobno usavršavanje.

Dubrovnik babin kuk najveća je hotelska kuća u Dubrovniku, te u svom vlasništvu tako ima hotele Valamar Lacroma Dubrovnik, Valamar Dubrovnik President, Valamar Club Dubrovnik, Argosy i Tirena te kamp Solitudo s ukupnim kapacitetom od 2872 hotelska kreveta i 393 kamp mjesta, kojima upravlja Valamar.

Rukovode se partnerstvom i uzajamnim povjerenjem i tako osnažuju svoju najveću vrijednost – ljudski kapital.
 

Pročitajte još

Brzobrodska linija Split-Dubrovnik ponovno plovi od petka

Dulist

UPOZORENJE POREZNE UPRAVE Šire se lažne poruke o povratu poreza

Dulist

Franković čestitao odbojkašicama: Svima ste pokazale da tamo itekako pripadate

Dulist