Aktualno

PRIKLJUČITE SE! DUMAM-e pokrenule još jednu vrijednu akciju

DUMAM-e, mame iz Dubrovnika i okolice pokrenule su još jednu vrijednu akciju za OB Dubrovnik. Rješenje državne uprave za provođenje akcije su pribavile kao i suglasnost bolnice.

-U OB Dubrovnik ćemo imati Polikliniku za zaštitu mentalnog zdravlja djece i program rane intervencije! Sve će to biti na uputnicu i sve će biti dostupno djeci s poteškoćama u razvoju iz cijele naše Županije! Nažalost, sve je više i više djece sa senzornim i senzomotoričkim poteškoćama. A sve je i više djece sa poremećajima pažnje i koncentracije, ADHD-om i sličnim poremecajima. A, za to itekako vrijedi neurofeedback – aparat koji pomoću moždanih valova, pomaže kako naučiti djecu samoregulaciji i umanjiti posljedice poremećaja – piše u grupi DUMAM-e Dita Lipanović dodavši da vrhunska senzorna soba košta skoro 470 tisuća kuna, a neurofeedback aparat skoro 90 tisuća kuna.

-Nakon toliko godina čekanja, ništa manje od vrhunski naša djeca ne zaslužuju kao i da terapije ne moraju odrađivati u Zagrebu. Nećemo dati da zapne na financijama, barem smo tu najjači kad treba. Jasno vam je koliko moramo zapeti da se ta sredstva skupe! Zato podijelite ovo svima. Svaka kuna se broji!-zapisale su DUMAM-e.

Svi koji žele podržati ovu akciju DUMAM-a mogu to učiniti putem sljedećih podataka:

IBAN: HR5423600003513337749

Ime primatelja: Dita Lipanović

Model:00

Poziv na br: datum (ex. 19112018)

Svrha uplate: Donacija za hum.akciju

Foto: Facebook/ DUMAM-e

Pročitajte još

ĐURO LUBURA UPOZORAVA Jeftiniji SMS-ovi i pozivi prema EU ne vrijede za ove korisnike

Dulist

IMAJU ČAK I SVOJ HOSTEL Korejski gosti obožavaju, ali i odustaju od Dubrovnika!

Iva Dedo

VETERANSKI TURNIR ‘Evo nas opet’ prvaci Hladnice

Barbara Đurasović