Zanimljivosti

Prijavite se za 4. Plivački maraton Đuro Kolić

Memorijalni plivački maraton u spomen na Dančara, gospara Đura Kolića održava se četvrtu godinu za redom, i to 4. kolovoza s početkom u 10 sati.

Kako javljaju Dančari, od prošle godine se maratin (a nadaju se i ubuduće) održava u subotu najbližu Danu pobjede i donovinske zahvalnosti. Maraton je centrali događaj Dančarskog ljeta, a od ove godine upisan je i u službeni kalendar Hrvatskog saveza u daljinskom plivanju.

Još nije kasno za prijave koje se zaprimaju putem e-maila maraton@dance.hr, ili preko Facebook profila VU Danče. Rok za elektronsku prijavu je do ponoći večer prije maratona (3. 8.) ili osobno na sam dan održavanja maratona od 8.30 do 930 na zapisničarskom stolu.

Plivaju se kao i proteklih godina 3 trke: do bove na Bellevueu i nazad 1750 m; jedan krug po uvali Danče 500 m i kratka dječja utrka, a natjecatelji će biti podijeljeni u 3 kategorije – do 17 godina – rođeni 1996. i mlađi; 17 – 35 godina – rođeni 1977. do 1995. te iznad 35 godina – rođeni 1976. i stariji. U dječjoj utrci sudjeluju mlađi od 10 godina (2003. godište i mlađi).

– Vidimo se u subotu – proučuju Dančari.
 

Pročitajte još

Prije godinu dana HIRovci krenuli na put oko svijeta

Dulist

ANTE EREŠ Liječio je Tita i igrače Bayerna. Tek mu je 81. i radit će dok ga služe glava i ruke

Maria Prkut

KOMADIĆ RAJA ZA KOLEKCIONARE Na lapadskom buvljaku ‘okitite se’ medaljama i ordenima

Leona Rašica