Sport

Prijavite se na uskršnji turnir u graničaru, sav prihod ide udruzi Dva skalina

Uskršnji turnir u graničaru za žene + 30 na igralištu u Malim kućicama održat će se 25., 26. i 27.travnja. Prihod ovog turnira namijenjen je dubrovačkoj udruzi Dva skalina. Kotizacija iznosi 50 kuna po osobi.

Pravila su sljedeća: Igrati mogu žene koje imaju 30 godina i više. U igri sudjeluje 8 igračica (7+1). Sedam igračica u polju i 1 graničar. Ekipa može imati maksimalno 1 zamjenu. Prijave se očekuju do 15. travnja, na ovoj Facebook stranici, potom slijedi izvlačenje i ždrijeb. Igrat će se u popodnevnim satima, a o točnoj satnici prijavljene ekipe bit će obaviješteni nakon ždrijeba.

Sat vremena prije početka turnira predstavnici ekipa trebaju donijeti kotizaciju u kovertama s naznačenim imenom ekipe, koje će se odmah predati predsjednici udruge. U slučaju lošeg vremena, turnir će se održati u sportskoj dvorani OŠ Mokošica.

Foto: Facebook/Uskršnji turnir u graničaru za Dva skalina

Pročitajte još

NISU IMALI ŠANSE Jugaši nadmoćno slavili nad ruskim Sintez Kazanom

Dulist

MITING SV. KRŠEVAN Vlaho Nenadić i Marko Vuletić osvojili dva srebra za PK Jug

Dulist

Dijelimo ulaznice za utakmicu VK Jug AO – Sintez Kazan

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija