Natrag
18.7.2018 08:24

facebook

twitter

google

rss

dulist

Prijavite se na filmske radionice šestog Duff-a!

3.10.2017 @ 17:07 Dulist dulist IN

Podijelite:

Kreativan si, voliš film, voliš crtati, pjevati, glumiti ?  Prijavi se na jednu od DUff- ovih radionica za djecu i mlade i budi dio mediteranske filmske priče! – poručuju organizatori.

Dubrovački filmski festival za djecu i mlade DUff poziva svu djecu školske dobi, ali i sve građane da se prijave na jednu od filmskih radionica šestog izdanja festivala koje će se održati od 18. do 22. listopada. Radionice će dubrovačkoj djeci, ali i građanima pružiti znanja o osnovama filmskog stvaralaštva u svim segmentima, a DUff ove godine nudi odabir između nekoliko njih zavisno od interesa i dobi polaznika.

Za učenike osnovnih škola tako se nude : Stop motion animacija na kojoj će polaznici izrađivati likove u tehnici kolaža koji će s voditeljicom Hanom Repše oživjeti u cjelovitom crtiću o Marinu Držiću ; te Radionica igranog filma čiji voditelji Zoran Čatić i Mirza Ajnadžić jamče da će svi uključeni prije svega uživati i zabaviti se jer je to , kažu, najbolji način za učenje.
Učenici srednjih škola mogu se priključiti Radionici igranog filma tijekom koje će se „fotografirati, snimati, razgovarati , te pokušati napraviti film koji će biti baš “naš” . Želimo raditi, zabavljati se, biti kreativni i pri tome koristiti najnoviju tehnologiju“ , kaže voditelj Nils Neubert. Kroz Radionicu Movie Trailer voditeljica s. Ružica Dodig će s polaznicima pokušati osmisliti i snimiti filmsku najavu jedne dobre kriminalističke priče.

Za građane se nude Radionica eksperimentalnog filma pod palicom Hrvoja Zuanića koja će se baviti kreiranjem filmskog eksperimenta na svim mogućim razinama, te Osnove dizajna zvuka i kompozicije glazbe za video i film, voditelja Harisa Čustovića koja uključuje praktični rad gdje su polaznici aktivno uključeni u proces stvaranja i montaže zvuka.

Sve radionice na DUff-u su besplatne, a svi zainteresirani se mogu prijaviti najkasnije do 15. listopada na kontakt e-mail: duff@kinematografi.org ili na telefon: 020//417-107.

Dođite i zabavite se s nama, te budite bar nakratko dio filmske čarolije, poručuju organizatori.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana