DuList IN

PRIJAVITE SE NA EDUKACIJU Kako pripremiti tradicijski suhomesnati proizvod

PRIJAVITE SE NA EDUKACIJU Kako pripremiti tradicijski suhomesnati proizvod

Agroturizam Konavle u suradnji s Općinom Konavle u ponedjeljak i utorak, 18. i 19. studenoga 2019.godine u samostanu sv. Vlaha u Pridvorju, od 16:30 do 21:00 sat organizira edukaciju na temu: „Tradicijski suhomesnati proizvodi za agroturističku trpezu“. Edukaciju će održati profesor s Agronomskog fakulteta u Zagrebu Danijel Karolyi.

U ponedjeljak 18. studenoga obradit će se sljedeće teme: mogućnosti i gospodarski značaj prerade mesa na gospodarstvu; tradicionalni mesni proizvodi; čimbenici kakvoće trupova i mesa za preradu u tradicionalne mesne proizvode te osnovni principi prerade mesa. U utorak 19. studenoga predavač će se posvetiti: tehnologiji prerade mesa na OPG-u; kakvoći i sigurnosti proizvoda; izgradnji i opremanju objekta za preradu mesa na OPG-u i legalizaciji objekta. Stoga se pozivaju svi, koji proizvode suhomesnate prizvode ili namjeravaju otvoriti objekt za proizvodnju i preradu suhomesnatih proizvoda, da dođu na predavanje. Polaznicima teoretskog dijela predavanja bit će ponuđen i praktični nastavak edukacije.

Navedena edukacija prva je od ukupno četiri koja će se provesti u narednom periodu i dio je ciklusa edukacija koje Agroturizam Konavle realizira uz potporu Ministarstva turizma pod nazivom „Edukacijom do vlastitih ideja“, a s ciljem podizanja razina specifičnih znanja i vještina.

Projektom se želi doprinijeti edukaciji poduzetnika ruralnog turizma i potencijalnim poduzetnicima koji će svojim primjerom i uspješnim poslovanjem doprinijeti daljnjem razvoju ruralnog turizma u Konavlima i ostalim područjima Dubrovačko-neretvanske županije.

Edukacije su otvorenog tipa namjenjene svima, a prvenstveno aktualnim i potencijalnim vlasnicima OPG-a i malih poslovnih subjekata. Za sve sudionike edukacije su besplatne, no kako je broj sudionika na pojedinim predavanjima ograničen molimo da svoj dolazak potvrdite na e-maila: ured@agroturizam-konavle.hr

Pročitajte još

Ante Jonjić osvojio dva zlata na međunarodnom natjecanju u Crnoj Gori

Dulist

[VIDEO] PRVA LJUBAV, PRVA BOL Poslušajte novu pjesmu Domenice

Dulist

PROŠLO LJETO IM JE BILO NEZABORAVNO David Beckham supruzi Victoriji čestitao 50. rođendan fotografijom s Lopuda

Dulist