Natrag
22.2.2019 11:25

facebook

twitter

google

rss

dulist

Prijavite se na besplatne IT radionice

5.4.2013 @ 10:46 Mia Njavro Zanimljivosti
3;3

Podijelite:

Besplatne IT radionice organiziraju se u sklopu projekta Pitagora za sve koji se žele dodatno usavršavati u područjima e-marketinga i e-prodaje.

Organizira ih Regionalna razvojna agencija Dubrovačko-neretvanske županije DUNEA. U Pločama su održane 2. i 3. travnja, u Metkoviću se održavaju 4. i 5. travnja, dok su za Velu Luku planirane 8. i 9. travnja, a za Orebić 10. i 11. travnja.  

Zadnji krug radionica održat će se u Dubrovniku 15. i 16. travnja, a počinju u 16 sati.

Polaznici radionica su poduzetnici, vlasnici ugostiteljskih objekata, restorana, klubova, malih hotela, privatnog smještaja, OPG-a (vinari, maslinari) kao i djelatnici u odjelima marketinga ili prodaje zainteresirani za bolju vidljivost i promociju svojih proizvoda i web stranica te željom dodatnog usavršavanja u područjima web marketinga i marketinga socijalnih mreža.

Preduvjet za sudjelovanje je osnovno poznavanje rada na računalu i poznavanje osnova korištenja internetom. Broj sudionika je ograničen, a zainteresirani za sudjelovanje mogu se prijaviti na mail dunea@dunea.hr ili na broj telefona 020 312 714.
 

Komentari

O autoru: Mia Njavro

Diplomirana novinarka i magistrica komunikologije. U slobodno vrijeme pišem, u radno vrijeme pišem. Prestala sam skupljati salvete, a najčešće se bavim temama od životne važnosti, kao što su filmovi, glazba i društveni mediji.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana