Sport

PRIJAVITE SE I ove godine trči se župski ‘Eko Cross’

Udruga Kurenat organizira tradicionalni humanitarni Eko cross koji će se održati 26. svibnja 2019. s početkom u 17 sati i to šesnaesti put za redom.

Cross započinje ispred crkve u Mandaljeni, a završava na gumnu u parku Striježice.

Trči se od Mandaljene, preko Mljekare do stare škole, gdje se skreće prema Kuparima. Ispod pothodnika u Kuparima će svi natjecatelji dobiti, kojom dokazuju sudjelovanje u potpunosti. Dolaskom na cilj najbolje očekuju medalje, a ostale sudionike mogućnost dobivanja nagrade.

Ovom prilikom se prodavaju majice po cijeni od 40 kuna u caffe bar-u Kolarin i Gusar. Prikupljena sredstva doniraju se nekoj župskoj obitelji kojoj je to prijeka potreba. Na ovaj način se pokušava pomoći potrebitima, a i sudjelovati u očuvanju i promicanju kulturnog, ekološkog i sportskog bića Župe dubrovačke.

Naime, Kurenat je nevladina i neprofitna udruga koja svake godine organizira niz aktivnosti kojima se obogaćuje kulturni, zabavni, sportski i ekološki program na području općine Župa dubrovačka.

Sudionici bi trebali doći barem pola sata ranije.

Više saznajte ovdje.

Pročitajte još

USUSRET DERBIJU JUG-MLADOST Kobešćak: ‘Čeka nas čvrsta utakmica kvalitete europske Lige prvaka’

Dulist.hr

GLASUJTE Joković i Bušlje idu po titulu Total Waterpolo Player 2019

Dulist

TJEDNI TURNIR Najbolji bridž par ovog puta su Obad i Tikvica

Dulist.hr

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija