Zanimljivosti

PRIJAVITE SE Ciklus radionica za roditelje ‘Rastimo zajedno’

PRIJAVITE SE Ciklus radionica za roditelje 'Rastimo zajedno'

Ciklus radionica za roditelje ‘Rastimo zajedno’ počinje 16. siječnja 2019. godine.

Glavni je cilj programa stvoriti poticajno i osnažujuće okruženje u kojemu roditelji s voditeljicama radionica i s drugim roditeljima: razmjenjuju ideje o načinima na koje žive svoje roditeljstvo, upoznaju bolje sebe kao roditelja, prepoznaju načine na koje se odnose prema svojem djetetu te doznaju i za druge moguće načine odnošenja prema djetetu.

Na radionicama sudjeluje 8-12 roditelja, a koriste se različiti oblici rada, ovisno o cilju i sadržaju pojedine aktivnosti. Kratka predavanja uz PPT prezentacije, vježbe i rad na različitim zadacima izmjenjuju se s razgovorom na određenu temu i razmjenom iskustva. Svaka radionica ‘začinjena’ je i ponekom igrom i/ili kratkim filmom.

-Program se sastoji od 11 radionica s 11 različitih tema, a održavat će se jednom tjedno (srijedom) u trajanju od dva sata (17 do 19 sati). O točnom mjestu održavanja će se naknadno dogovoriti sukladno mogućnostima roditelja. Voditeljice radionica su educirane odgojiteljice DV Konavle i stručna suradnica psihologinja. Roditelji zainteresirani za radionice ne moraju imati djecu upisanu u DV Konavle. Molimo vas da svoj dolazak potvrdite na e-mail psihologinje tena.erceg1@gmail.com ili pozivom na broj 098 196 0035 što ranije. Za dodatne informacije o Programu možete se također obratiti na navedeni e-mail ili telefonski broj – ističu iz DV Konavle.

Program je za roditelje u potpunosti besplatan. Više o programu Rastimo zajedno možete saznati na web stranici.

Pročitajte još

USKRŠNJI TRIKOVI Evo kako provjeriti jesu li jaja svježa ili pokvarena

Dulist

Oliver u rodnoj Vela Luci konačno dobiva spomenik?!

Dulist

Sretan rođendan dobrom duhu Grada, našem slavuju Gogi Bonačić!

Ivana Mijić Vulinović