DuList IN

Prijave za subotnji Fotomaraton još sutra

Iz Fotokluba Marin Getaldić javljaju kako je sutra u petak do 12 sati zadnji rok za prijavu na subotnji fotomaraton.

Podsjetimo, fotomaraton „Dubrovnik 2013“ održat će se u subotu, 26. listopada s početkom u 9 sati. Start će biti na Pilama ispred ureda Turističke zajednice, a vrijedi istaći kako je sudjelovanje na fotomaratonu besplatno. Osigurane su i bogate nagrade za tri prvoplasirana autora, kao i za najboljeg autora do 21 godine starosti. Nagrada najuspješnijem autoru je fotoaparat Olympus E-PL5 s kit objektivom ukupne vrijednosti 4.500 kuna.

Fotomaraton je forma jednostavnog fotografskog natjecanja u kojem natjecatelji moraju u ograničenom vremenskom razdoblju pronaći motive koji odgovaraju zadanim temama, a predviđeno vrijeme trajanja je od 9 do 13 sati.

Dođite, zabavite se i pobijedite uz obaveznu prethodnu prijavu na mail adresu fotomaraton.dbk@gmail.com s Vašim podacima: ime i prezime, datum rođenja i broj mobitela za eventualni kontakt. Detaljne propozicije možete pročitati na stranicama Fotokluba Marin Getaldić (www.fotoklubmg.hr ), a za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati na mail fotomaraton.dbk@gmail.com ili ih naći na Facebook grupi Fotomaraton Dubrovnik.

Pročitajte još

NOVI SINGL VALETUDA ‘Pjesma je inspirirana istinitim događajem s turneje’

Dulist

17 GODINA VALETUDA Mi nismo ljudi iz velikog grada niti takvu glazbu želimo svirati

Hrvoje Curić

POČEO FESTIVAL ‘TIŠINA MOLIM!’ Furesti nasmijali puno Kino Slobodu

Dulist.hr

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija