DuList IN

Prijave za subotnji Fotomaraton još sutra

Prijave za subotnji Fotomaraton još sutra

Iz Fotokluba Marin Getaldić javljaju kako je sutra u petak do 12 sati zadnji rok za prijavu na subotnji fotomaraton.

Podsjetimo, fotomaraton „Dubrovnik 2013“ održat će se u subotu, 26. listopada s početkom u 9 sati. Start će biti na Pilama ispred ureda Turističke zajednice, a vrijedi istaći kako je sudjelovanje na fotomaratonu besplatno. Osigurane su i bogate nagrade za tri prvoplasirana autora, kao i za najboljeg autora do 21 godine starosti. Nagrada najuspješnijem autoru je fotoaparat Olympus E-PL5 s kit objektivom ukupne vrijednosti 4.500 kuna.

Fotomaraton je forma jednostavnog fotografskog natjecanja u kojem natjecatelji moraju u ograničenom vremenskom razdoblju pronaći motive koji odgovaraju zadanim temama, a predviđeno vrijeme trajanja je od 9 do 13 sati.

Dođite, zabavite se i pobijedite uz obaveznu prethodnu prijavu na mail adresu fotomaraton.dbk@gmail.com s Vašim podacima: ime i prezime, datum rođenja i broj mobitela za eventualni kontakt. Detaljne propozicije možete pročitati na stranicama Fotokluba Marin Getaldić (www.fotoklubmg.hr ), a za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati na mail fotomaraton.dbk@gmail.com ili ih naći na Facebook grupi Fotomaraton Dubrovnik.

Pročitajte još

Iako mu je prva godina, ‘Župski pjat’ već se može nazvati – tradicionalnim festivalom!

Dulist

[FOTO] DRŽAVNO PRVENSTVO Cavtatske mažoretke osvojile zlato i srebro!

Dulist

[FOTO] UZ DAN PLANETA ZEMLJE Dubrovački okoliš čistilo 170 volontera

Dulist