Natrag
16.2.2019 00:28

facebook

twitter

google

rss

dulist

Prijatelji za Ogija

6.3.2013 @ 11:11 Andrea Falkoni Račić Zanimljivosti

Podijelite:

Članovi udruga mladih Cavtata i Zvekovice pokazali su što znači biti pravi prijatelj.

Ne zaboravljaju Ogija sad kad mu je najpotrebnija pomoć i bliskost prijatelja. Naime, uz brojne akcije i koncerte, već drugu godinu za redom, organiziraju i turnir na malih barica u dvorani cavtajske osnovne škole. I naravno, sva prikupljena sredstva doniraju Marijanu Ogresti – Ogiju koji je tragično nastradao u prometnoj nesreći.

Ekipe su aktivne još od sredine veljače i bore se za prolazak dalje u humanitarnom turniru na malih barica. No, došao je i trenutak za odluku o pobjednicima. U petak u 19 sati u dvorani Osnovne škole Cavtat počinju finalni susreti za treće mjesto i za pobjednike turnira.

Prijatelji su napravili što su mogli, malonogometaši, ali i veterani, su im se priključili i dali svoj doprinos, a sada je red i na publici da podrži ove mlade humanitarce i priključi im se na finalnim susretima, a potom slijedi zabava u prostorijama Udruge mladih na Zvekovici u petak u 21,30 minuta uz DJ BACHU gdje će se uručiti pokali najboljim ekipama.

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana