Zanimljivosti

Prigodna izložba i domjenak za najmlađe

Prigodna izložba i domjenak za najmlađe

Prigodnom izložbom i domjenkom, danas je u prostorijama Jadranskog osiguranja d.d. Podružnica Dubrovnik na adresi Iva Vojnovića 116, završila akcija  – Vozači oprez, djeca su u prometu!

Na izložbi su se našli najbolji radovi od ukupno njih petstotinjak prikupljenih tijekom akcije u kojoj su sudjelovali učenici prvih razreda OŠ Montovjerna, OŠ Lapad, OŠ Marin Držić i OŠ Mokošica. 
 
Svoje radove djeca su zajedno sa najmilijima pogledali na prigodnoj izložbi, koja će biti postavljena do kraja mjeseca studenog u prostorijama dubrovačke podružnice Jadranskog Osiguranja. 10 najboljih radova nagrađeno je prigodnim poklonima, a uz smijeh, pjesmu i slikavanje djeca su se počastila na malom domjenku koji je bio upriličen zbog njih.
  
Ovom prigodom se želimo zahvaliti svoj djeci što su sudjelovala u akciji, svim školama koje su podržale akciju i ravnateljicama, MUP- u Dubrovačko – neretvanske županije, radiju Soundset Ragusa koji je bio uz nas tijekom trajanja cijele akcije i duListu također i svoj djeci, roditeljima, bakama i djedovima koji su svojim dolaskom uveličali prigodnu proslavu.
 

Pročitajte još

Dubrovkinja Zrinka Ćorić jedna od 15 finalistica za Miss Universe Hrvatske

Dulist

I OTAC VLAHA BUKOVCA UZGAJAO DUDOV SVILAC ‘Ćaće je uza me čuvao bube’

Dulist

Marita Kisić Kamić izložbom prikupila više od 1300 eura za Sigurnu kuću

Dulist