Natrag
23.4.2019 04:22

facebook

twitter

google

rss

dulist

PRIDRUŽITE SE U nedjelju prvi kamp američkog nogometa uz trenera Johna Andersona

7.10.2016 @ 8:59 Dulist Sport

Podijelite:

U Gospinom polju ovu se nedjelju održava prvi kamp američkog nogometa.

Naime, klub američkog nogometa Dubrovnik Sharks poziva sve zainteresirane u nedjelju, 9. listopada 2016., na teren s umjetnom travom u Gospinom polju, od 14 do 18 sati na prvi kamp američkog nogometa ikad održan u Dubrovniku.

Svi zainteresirani, i cure i dečki, a stariji od 15 godina, mogu se prijaviti i pridružiti se ekipi. Prijave se vrše direktno na terenu u Gospinom polju pri dolasku, nije se potrebno prethodno najavljivati, a sudjelovanje na kampu je besplatno. Kamp će voditi John Anderson, bivši trener u najvećoj ligi ovog sporta NFL-u (National Football League).

Sharksi su u kolovozu sudjelovali na prvome The Growth of a Game skills kampu koji se održao na stadionu Hrvatskih vitezova u Dugopolju, a jedan od predavača i demostratora je upravo bio i trener NFL-a John Anderson. Andersonu su se Sharksi posebno svidjeli zbog predanosti i organiziranosti, pa je kao prvi korak suradnje sa spomenutim klubom došao u Dubrovnik održati kamp.

Trener John Anderson stiže u petak, 07. listopada u poslijepodnevnim satima i prije svega će sa Sharksima odraditi trening u njihovoj klupskoj teretani. Subota, 08. listopada, ujutro je predviđeno za teoretski dio i predavanje za Sharkse, a subota popodne za spomenuti kamp u Gospinom polju za sve zanteresirane od 14 do 18 sati.

Ovo je samo jedan od uspješnih projekata na kojima Sharksi rade, a kako bi izrasli u ozbiljan klub američkog nogometa u Hrvatskoj. Nadaju se kako će upravo trener Anderson biti njihov sljedeći trener u Dubrovniku.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana