Aktualno

PRIDRUŽIMO SE RIBAFISHU Poznati bloger objavio prvu etapu memorijalnog maratona

PRIDRUŽIMO SE RIBAFISHU Poznati bloger objavio prvu etapu memorijalnog maratona

Poznati bloger i novinar Domagoj Jakopović Ribafish na stranici ‘RokOtok’ objavio je plan prve etape memorijalnog maratona u čast preminulog sina. Dirljivom gestom, Ribafish će obići i povezati 50 nastanjenih hrvatskih otoka.

-Počinje se iz Dubrovnika za Koločep pa na Lopud, i onda Šipan. Tu ide prva ozbiljnija ruta za Mljet i prva velika dvojba – ići na Lastovo s pauzom za ručak na Glavatu, ili na Korčulu pa s nje na Lastovo pa brodom nazad na Korčulu i onda na Hvar? – napisao je Ribafish. Plivat će dva mjeseca, od 1. srpnja do 1. rujna. Njegovoj akciji pridružit će se i bivši dubrovački vaterpolist Miho Bošković koji će s Ribom plivati prvih nekoliko etapa, ‘a možda i kasnije još koju’, kako je istaknuo. Pozvao je svih na sudjelovanje u maratonu. ‘Plivajmo s Ribom spajajući sve naseljene otoke od juga do sjevera. Jer neke stvari ne smijemo propustiti’, Bošković će.

Zamolio je Ribafish da mu se daju prijedlozi, odnosno ‘neki program koji računa točne udaljenosti, nekog električara koji zna s morskim strujama, ljude iz turističkih zajednica…’

– … i neki bolji program za crtanje od painta jer nema undo pa Hvar počinje malim slovom – našalio se.

Na društvenim mrežama reakcije iz svih krajeva Hrvatske ne jenjavaju. U komentarima na Facebooku, podršku je pružio i ravnatelj Javne ustanove nacionalni park Mljet Ivo Sršen.

– Poštovani, cijenim Vašu ideju. Računajte na podršku Javne ustanove Nacionalni Park Mljet dok ste u blizini našeg otoka i na njemu – napisao je Sršen.

Foto: RokOtok/Domagoj Jakopović Ribafish

Pročitajte još

Marita Kisić Kamić izložbom prikupila više od 1300 eura za Sigurnu kuću

Dulist

U Dubrovniku se održava 25. Europsko prvenstvo u parskom gou

Dulist

[FOTO] Na Orsanu započeli radovi za hangar VK Neptuna

Dulist