DuList IN

‘PRIDJEVI’ USUSRET KONCERTU ‘Ideja benda je uljepšati ljudima dan!’

'PRIDJEVI' USUSRET KONCERTU 'Ideja benda je uljepšati ljudima dan!'

Alternativni rock sastav ‘Pridjevi’ nastupit će večeras, 7. travnja od 20.30 sati u Kazalištu Marina Držića, a pred sam koncert, razgovarali smo s Dinom Santalezom, osnivačem ovog zanimljivog benda koji prvi put u ovom sastavu stiže u grad.

– Ovo će biti prvi nastup Pridjevi benda u Dubrovniku, a pred par godina sam ja izvodio solo Pridjeve u kinu Slavica. Naši bendovljani Levi i Erol su inače i članovi benda Kries koji je u tom kazalištu snimao album i kažu da je super prostor. Spremili smo i nekoliko novih pjesama koje ćemo prvi put izvesti u Dubrovniku. Veselimo se svirkici! – kaže nam Dino, dodajući kako se njihov debi album, ‘Pridjevi’, sastoji od sanjivih psihodeličnih pjesmica za slušanje u svim prilikama.

'PRIDJEVI' USUSRET KONCERTU 'Ideja benda je uljepšati ljudima dan!'

Naime, 2015. godine su objavili debitantski album za američku izdavačku kuću Trouble in Mind Records te dobili odlične reakcije publike i kritike. Album se našao na mnogim listama najboljih albuma godine.

– Izdan je za američku izdavačku kuću Trouble in Mind Records i svidio se ljudima diljem svijeta. Na koncert nosimo zadnje primjerke specijalnog izdanja albuma na plavom vinilu! Za razliku od albuma, nastupi pridjeva se sastoje od dužih izvedbi pjesama s dosta improvizacije. očekuje vas sve od folk balada do teškog techna – kaže kroz smijeh frontmen, uz kojeg su u Pridjevima Ivana Picek, Andrija Santro, Ivan Levačić i Erol Zejnilović.

‘Ideja benda je uljepšati ljudima dan’, zaključuje, a za kraj vam donosimo i još informacija o koncertu – karte po cijeni od 25 kuna možete rezervirati na telefonski broj (020) 321 088 ili na e-mail: blagajna@kazaliste-dubrovnik.hr.

mnj

Photo by: Ivan Šerić

Pročitajte još

[VIDEO] Silente objavio novi singl. Sviđa li vam se?

Dulist

AKTIVNA HRVATSKA U DUBROVNIKU Jelena Atabeyki predstavlja svjetske hit vježbe za lice

Dulist

PUTOPIS IVANE PAVLIĆ PAVLINA Tajland – centar seks turizma i zemlja anđela

Dulist