Natrag
21.2.2019 04:48

facebook

twitter

google

rss

dulist

‘Priđi kupi nismo skupi’ u Luci Gruž

23.12.2013 @ 10:23 Baldo Marunčić Zanimljivosti

Podijelite:

U ovo predblagdansko vrijeme nekako smo svi malo više skloni drugima pomoći. Zasigurno ste svi upoznati s obiteljskom situacijom našeg malog sugrađanina Ante Jovića iz Mokošice kojemu je potrebna pomoć za ortopedska pomagala – pišu mladi Crvenog križa Dubrovnik. 

Zbog prijevremenog poroda on boluje od spazama-tetrapaze, u kolicima je, ne može samostalno sjediti niti se hraniti te je potpuno ovisan o drugoj osobi. Stoga iz Crvenog križa Dubrovnik pozivaju sve sugrađane da se uključe u ovu humanitarnu akciju, kupnjom nekih od Božićnih ukrasa koje su izradili vrijedni volonteri Kluba mladih Crvenog križa Dubrovnik.

Ukrase će prodavati u danas ispred trgovačkog centara  SUPER KONZUM, Ivana Pavla II BB (LUKA GRUŽ). Sav prihod od prodaje je namijenjen našem malom sugrađaninu Anti Joviću.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana