Natrag
23.3.2019 09:43

facebook

twitter

google

rss

dulist

‘PRIČE MUDROSTI’ DuList i KMD dijele ulaznice za predstavu!

4.1.2019 @ 10:17 Dulist Kultura

Podijelite:

U suradnji s Kazalištem Marina Držića dijelimo dvije nagradne ulaznice za izvedbu predstave za djecu ‘Priče mudrosti’ Dramskog studija mladih Hvar u subotu 5. siječnja u 17 sati. 

Sve što trebate napraviti je poslati svoje osobne podatke na mail nagradna@dulist.hr s naslovom KMD – Priče mudrosti i možda baš Vi budete sretne ruke i osvojite ulaznice.

Kazalište Marina Držića u 2019. godinu ulazi s mnoštvom noviteta i informacija koje će se do u detalja otkriti uskoro. Za sami kraj Dubrovačkog zimskog festivala na Sceni Bursa gostuje Dramski studio mladih Hvar s predstavom za djecu ‘Priče mudrosti’ u režiji Jure Radnića. Izvedbe su na repertoaru, osim 5. siječnja u 17 sati, i 6. siječnja u 12 sati.

Predstava ‘Ljubavnik’
Informacija o povratku hit predstave ‘Ljubavnik’ na repertoar razveselila je mnoge ljubitelje kazališta, a Frane Perišin i Glorija Šoletić će u komadu prema tekstu Harolda Pintera u režiji Lawrenca Kiirua zaigrati 11., 12. i 23. siječnja u 20 sati. Šest godina nakon premijere uspješnica se vraća na repertoar! Pinterov komad napisan je 1962., a sada ponovno uvodi publiku na malu Scenu Bursa te prikazuje uobičajen, pomalo dosadnjikav i predvidljiv bračni život kojega supružnici mijenjaju pojavom – ljubavnika u njihovim životima.

Više informacija na www.kmd.hr ili kontakt blagajne / rezervacije ulaznica na tel. (020) 321 088 ili na e-mail: blagajna@kmd.hr

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana