Natrag
23.4.2019 22:10

facebook

twitter

google

rss

dulist

‘PRIČAJ MI!’ Eko-Omblići pozivaju na druženje s Marijom Đanović

8.3.2014 @ 10:49 Dulist Vaše vijesti

Podijelite:

U okviru nacionalne kampanje za poticanje čitanja ‘Čitaj mi!’ i Međunarodnog dana žena 8. ožujka i kulturnog projekta ‘Mokošica ne budi Trnoružica’ Eko-Omblići pozivaju svu djecu i mlade Mokošice i Rijeke dubrovačke danas u 17 sati u Eko centar u Mokošici na ugodno popodnevno druženje s našom sugrađankom Marijom Đanović , umirovljenom učiteljicom, koja piše priče i pjesme za djecu.

Brojna su istraživanja pokazala da djeca koja od najranije dobi slušaju priče brže uče, bolje se snalaze u komunikaciji te razvijaju predčitalačke vještine što je izravno povezano s kasnijim uspjehom u školi. Već 15 minuta čitanja dnevno za ljubav koja će trajati cijeli život.

Gospođa Marija Đanović će tijekom popodnevnog druženja s djecom i mladima Mokošice čitati svoje ‘ Priče za djecu’ iz njezine najnovije knjige ‘Sunčica’ koja će uskoro biti izdana.

Naši mladi eko-aktivisti će se pri kraju druženja zahvaliti gospođi Mariji Đanović na njezinom već trećem do sada posjetu u naš Eko centar u Mokošici te čestitati Međunarodni dan žena svim ženama svijeta.
Kao što svi znamo ovaj dan se obilježava od 191., a proglasila ga je Međ. Konferencija žena u Kopenhagenu. Tog dana slave se ekonomska , politička i društvena dostignuća žena. 8.ožujka 1857. godine u New Yorku prosvjedovale su žene zaposlene u industriji odjeće i tekstile tražeći svoja prava!
Uz priče, cvijeće i kolačiće i torte koje će napravite naše volonterke iz Mokošice negdje oko 19 sati završit ćemo naše druženje sa našom dragom sugrađankom gospođom Marijom Đanović i poželjeti joj sve najbolje u daljem pisanju te da na radost sve djece izda još puno priča i pjesama!

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana