Natrag
25.4.2019 06:08

facebook

twitter

google

rss

dulist

Preuzmite aplikaciju Spotie!

19.1.2012 @ 23:28 Baldo Marunčić Zanimljivosti
3;3

Podijelite:

Nakon mjeseci razvoja lokacijska aplikacija Spotie, na kojoj je među ostalima radio i mladi Dubrovčanin Marjan Žitnik, napokon je javno dostupna.

Podsjetimo, od studenog prošle godine, kad smo zadnji put pisali o momcima iz Spotie tima, mladi hrvatski inovatori pobijedili su na natjecanju regijskih IT projekata "Startup Standup" u Beogradu te na natjecanju "Mobile Monday" koje je organizirala Hrvatska Gospodarska Komora.

Na tom natjecanju momci su u jakoj konkurenciji od oko 20 projekata odnijeli prvo mjesto i dobili priliku predstaviti se na jednom od najvećih IT sajmova u svijetu – Mobile World Congress 2012., koji se održava 27. veljače u Barceloni.

Aplikacija Spotie temelji se na pronalaženju lokacija na kojima se odvijaju događaji, a u njenu izradu kao član inovativnog tima od samog početka bio je uključen i 21-godišnji dubrovački student na splitskom FESB-u Marjan Žitnik.

Iako je aplikacija još uvijek u testnoj verziji od 14. siječnja na Spotie se svatko može registrirati na službenoj web stranici ili preuzeti iPhone aplikaciju s App Storea, a uskoro će biti moguća i aplikacija za Android.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana