Crna kronika

Pretučeni vozač: Potrebna nam je policijska zaštita!

Pretučeni vozač: Potrebna nam je policijska zaštita!

Svetomir Tomašević, vozač Libertasa  na liniji 1 a kojeg su jučer ujutro oko 4:30 sati na Pilama pretukla dvojica huligana jutros se ne osjeća dobro.

-Nisam još dobro, nisam spavao – rekao nam je u teleonskom razgovoru. Nije ni čudo kada je još uvijek u šoku
.
– Sve se dogodilo dok sam naplaćivao karte grupi Francuza. Tada su njih dvojica počeli ih vrijeđati, posebno jednu crnkinju koja je bila među njima. Jedan je mladić došao i zamolio ih da izađu iz autobusa. Tada su počeli vrijeđati mene, nema što mi nisu izgovorili, od vrijeđanja, psovanja, pa do prijetnje da će me ubiti. I ja sam izašao i jednom od momaka, pitao kako ga nije sram tako se ponašati i maltertirati putnike kad sam ga više puta pustio da se vozi autobusom. Uvijek bi ga pustio. Tada me je treći mladić napao s leđa šakom u glavu, a kad sam pao počeli su me cipelariti – rekao nam je Svetomir dodavši kako je u grupici bilo sedam ili osam mladića, no kako su ga dvojica tukla.

Jučer popodne ponovno je bio u bolnici, gdje mu je pregledana ruka koja je počela oticati, tako da je ortoped utvrdio da mu je slomljena u laktu, dok mu je ozlijeđen i ručni zglob.
Ustanovljeno je da je to ipak teška tjelesna ozljeda.

Ovakvi događaji mogli bi se izbjeći kada bi se uvela policijska zaštita za vozače Libertasa koji voze najranije linije.

-Mi smo je tražili već nekoliko puta, ali ništa   od toga. Drugačije je kada je policija na Pilama. No, ovo nije bio prvi napad na vozača Libertasa. I prošle godine je jedan vozač pretučen-zaključio je Svetomir Tomašević.

Pročitajte još

‘GASIRAO’ I BEZ DOZVOLE Rekorder tjedna s 2700 eura kazne

Dulist

HTIO POMOĆI PRIJATELJU, NA KRAJU JE POKRADEN Pustio ga u stan, on mu ukrao nakit

Dulist

Sudac istrage odbio odrediti istražni zatvor maloljetnim nasilnicima iz Uvale

Dulist